1. kinderen familie
  2. Sesamstraat Box

Film Sesamstraat Box

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Sesamstraat Box. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Sesamstraat Box weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Sesamstraat Box op imdb.nl. Misschien is Sesamstraat Box op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Sesamstraat Box streamen online als je een Sesamstraat Box torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Sesamstraat Box op 123movies staat.

Specificaties over de film Sesamstraat Box

Schermtype

Onbekend

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

600:00:00 minuten

Regisseur

Onbekend

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film Sesamstraat Box

De Sesamstraat Box is een absolute must-have voor alle fans van deze geliefde Nederlandse TV-serie. Deze DVD box bevat een unieke samenstelling van afleveringen, zorgvuldig geselecteerd om je keer op keer te laten genieten van de vrolijkste avonturen in de bekendste straat van Nederland. Stap in de wereld van Sesamstraat en maak kennis met al je favoriete personages. Bert & Ernie, Ieniemienie en Meneer Aart staan te popelen om je te vermaken met hun grappige en leerzame verhalen. Ontdek de grenzeloze fantasie van Sesamstraat en laat je meeslepen in de magie van dit iconische televisieprogramma. Met de Sesamstraat Box haal je niet alleen urenlange entertainment in huis, maar ook een waardevol educatief hulpmiddel. Sesamstraat staat al decennialang bekend om zijn leerzame elementen en het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. Dus leun achterover, pak wat popcorn en geniet samen met je kinderen van de onvergetelijke avonturen in Sesamstraat.

Veelgestelde vragen over de film Sesamstraat Box

Onbekend is de hoofdrolspeler in Sesamstraat Box. De volledige cast van Sesamstraat Box kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Sesamstraat Box is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Sesamstraat Box is 600:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Sesamstraat Box te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Sesamstraat Box wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Sesamstraat Box is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je Sesamstraat Box in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Sesamstraat Box aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Sesamstraat Box heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Sesamstraat Box in blue ray te bekijken is.

Onbekend is de regisseur van Sesamstraat Box.