1. kinderen familie
  2. Studio 100 Filmcollectie

Film Studio 100 Filmcollectie

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Studio 100 Filmcollectie. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Studio 100 Filmcollectie weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Studio 100 Filmcollectie op imdb.nl. Misschien is Studio 100 Filmcollectie op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Studio 100 Filmcollectie streamen online als je een Studio 100 Filmcollectie torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Studio 100 Filmcollectie op 123movies staat.

Specificaties over de film Studio 100 Filmcollectie

Schermtype

Karen Damen, Kristel Verbeek, Kathleen Aerts

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

800 min minuten

Regisseur

Gert Verhulst

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2005

Omschrijving van de film Studio 100 Filmcollectie

De Studio 100 Filmcollectie is een prachtige dvd-box die een verzameling biedt van de meest geliefde avonturen van Kabouter Plop, Piet Piraat en K3. Deze betoverende collectie neemt je mee op een onvergetelijke reis vol vrolijkheid, spanning en muziek! Laat je betoveren door de grappige streken van Kabouter Plop en zijn vrienden in hun kabouterdorp. Beleef samen met hen magische momenten vol plezier en gezelligheid. Of ga op een spannend piratenavontuur met Piet Piraat en zijn bemanning. Help hen bij het vinden van verborgen schatten en trotseer samen de woeste zeeën. En wie houdt er nu niet van de aanstekelijke muziek en dansmoves van K3? Zing en dans mee met de meiden van K3 terwijl ze de wereld veroveren met hun aanstekelijke hits! Met de Studio 100 Filmcollectie haal je een stukje nostalgie en entertainment in huis voor het hele gezin. Geniet van deze tijdloze klassiekers vol humor, avontuur en muziek. Of je nu een fan bent van Kabouter Plop, Piet Piraat of K3, deze dvd-box biedt voor ieder wat wils. Verrijk je collectie met deze onmisbare verzameling en beleef keer op keer de magie van Studio 100!

Veelgestelde vragen over de film Studio 100 Filmcollectie

Karen Damen, Kristel Verbeek, Kathleen Aerts is de hoofdrolspeler in Studio 100 Filmcollectie. De volledige cast van Studio 100 Filmcollectie kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Studio 100 Filmcollectie is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Studio 100 Filmcollectie is 800 min minuten.

Om te bekijken waar Studio 100 Filmcollectie te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Studio 100 Filmcollectie wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Studio 100 Filmcollectie is geproduceerd in 2005. Als de film recent is uitgebracht kun je Studio 100 Filmcollectie in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Studio 100 Filmcollectie aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Studio 100 Filmcollectie heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Studio 100 Filmcollectie in blue ray te bekijken is.

Gert Verhulst is de regisseur van Studio 100 Filmcollectie.