1. kinderen familie
  2. Fantasia

Film Fantasia

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Fantasia. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Fantasia weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Fantasia op imdb.nl. Misschien is Fantasia op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Fantasia streamen online als je een Fantasia torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Fantasia op 123movies staat.

Specificaties over de film Fantasia

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

119 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Engels | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1940

Omschrijving van de film Fantasia

Fantasia, het tijdloze meesterwerk van Walt Disney, is nu nog indrukwekkender met een geheel nieuwe digitale restauratie! Ontdek de magie van dit visuele en auditieve spektakel, dat nu gepresenteerd wordt met onthullend commentaar en spannend nieuw bonusmateriaal. Deze toevoegingen brengen de Fantasia-ervaring tot leven en zorgen ervoor dat vele generaties filmkijkers kunnen genieten van dit muzikale meesterwerk zoals nooit tevoren. Een Disney-verzameling is simpelweg niet compleet zonder Fantasia. Laat je betoveren door de muziek die tot leven komt, terwijl de beelden in gezang uitbarsten. Fantasia biedt een unieke sensatie die keer op keer opnieuw beleefd kan worden. De nieuwe digitale restauratie zorgt voor een adembenemende kijkervaring, waarbij elk detail van de betoverende animaties tot in de puntjes te zien is. Met de toevoeging van onthullend commentaar krijg je een kijkje achter de schermen en ontdek je de geheimen en inspiratie achter de beeldende kunst. Het spannende nieuwe bonusmateriaal biedt een extra dimensie aan het al magische verhaal van Fantasia. Fantasia is niet alleen een film, het is een meeslepende ervaring die de verbeelding prikkelt en de zintuigen betovert. Of je nu een fan bent van klassieke muziek, animatie of de unieke stijl van Walt Disney, Fantasia is een absolute must-have voor elke filmliefhebber. Geniet keer op keer van de betoverende wereld van Fantasia.

Veelgestelde vragen over de film Fantasia

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Fantasia. De volledige cast van Fantasia kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Fantasia is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Fantasia is 119 minuten.

Om te bekijken waar Fantasia te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Fantasia wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Nederlands. 

Fantasia is geproduceerd in 1940. Als de film recent is uitgebracht kun je Fantasia in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Fantasia aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Fantasia heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Fantasia in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Fantasia.