1. kinderen familie
  2. Hercules

Film Hercules

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Hercules. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Hercules weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Hercules op imdb.nl. Misschien is Hercules op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Hercules streamen online als je een Hercules torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Hercules op 123movies staat.

Specificaties over de film Hercules

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

89 minuten

Regisseur

Ron Clements

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Pools

Ondertiteling

Engels | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1997

Omschrijving van de film Hercules

Hercules, een geweldige belevenis vol actie van Olympisch formaat! Disney's fantasievolle 35e animatieklassieker Hercules is het meest vermakelijke muzikale avontuur aller tijden! In deze betoverende film ontdekt Hercules, een ogenschijnlijk gewone jongen, op een dag dat hij de zoon is van de oppergod Zeus. Om terug te kunnen keren naar zijn vader, moet hij zich bewijzen als een echte held. Echter, zijn terugkeer wordt bijna onmogelijk gemaakt door de slechterik Hades; een komisch heethoofd dat probeert het universum te veroveren, met weinig hulp van zijn maatjes Pijn en Paniek! Alsof dat nog niet genoeg is, wordt Hercules ook nog eens verliefd op de beeldschone Meg, waardoor hij voor een moeilijke keuze komt te staan tussen ware liefde en zijn legendarische kracht. Wanneer hij echter leert dat kracht niet alleen uit spieren komt, maar vooral uit het hart, toont hij zich een ware held! Hercules, gemaakt door dezelfde makers als Aladdin en De Kleine Zeemeermin, is een goddelijke film die jong en oud zal betoveren met zijn dynamische muziek en unieke Disney-animaties vol plezier en fantasie. Laat je meeslepen in de betoverende wereld van Hercules, waar actie, avontuur en romantiek samenkomen in een episch verhaal over de zoektocht naar ware kracht en liefde. Deze film is een absolute must-see voor iedereen die houdt van spannende avonturen en prachtige animaties.

Veelgestelde vragen over de film Hercules

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Hercules. De volledige cast van Hercules kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Hercules is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Hercules is 89 minuten.

Om te bekijken waar Hercules te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Hercules wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Pools en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Nederlands. 

Hercules is geproduceerd in 1997. Als de film recent is uitgebracht kun je Hercules in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Hercules aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Hercules heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Hercules in blue ray te bekijken is.

Ron Clements is de regisseur van Hercules.