1. kinderen familie
  2. Batman The Doom That Came To Gotham

Film Batman The Doom That Came To Gotham

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Batman The Doom That Came To Gotham. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Batman The Doom That Came To Gotham weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Batman The Doom That Came To Gotham op imdb.nl. Misschien is Batman The Doom That Came To Gotham op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Batman The Doom That Came To Gotham streamen online als je een Batman The Doom That Came To Gotham torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Batman The Doom That Came To Gotham op 123movies staat.

Specificaties over de film Batman The Doom That Came To Gotham

Schermtype

Gideon Adlon

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

12

Speelduur

86 minuten

Regisseur

Sam Liu

Gesproken taal

Engels | Frans

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Batman The Doom That Came To Gotham

Een duistere dreiging hangt over Gotham City. In "Batman The Doom That Came To Gotham" wordt het angstaanjagende verhaal verteld van Bruce Wayne's terugkeer naar zijn thuisstad. Na een avontuurlijke reis vol confrontaties met een internationaal gezelschap van weeskindhelden, waar fans van Batman verschillende versies van Robin zullen ontdekken, ontdekt Bruce op de Noordpool een angstaanjagende sekte die uit is op de vernietiging van Gotham. Dit meeslepende verhaal combineert de wereld van Batman met klassieke kosmische horror fictie en zorgt voor een unieke en intrigerende leeservaring. Terwijl Bruce Wayne vecht tegen de duistere krachten die Gotham bedreigen, wordt hij geconfronteerd met oude magische krachten en apocalyptische voorspellingen. De spanning wordt opgebouwd naarmate de sekte zich steeds dichter bij het verwezenlijken van hun kwaadaardige doelen bevindt. "Batman The Doom That Came To Gotham" biedt een verfrissende kijk op het Batman-universum en dompelt de lezers onder in een wereld van mysterie, gevaar en bovennatuurlijke krachten. Met zijn meeslepende plot, complexe personages en een mix van bekende en nieuwe elementen, is dit een must-read voor fans van Batman en liefhebbers van kosmische horror fictie. Bereid je voor op een adembenemend avontuur dat je meeneemt naar de duistere krochten van Gotham City, waar de strijd tussen goed en kwaad nog nooit zo intens is geweest.

Veelgestelde vragen over de film Batman The Doom That Came To Gotham

Gideon Adlon is de hoofdrolspeler in Batman The Doom That Came To Gotham. De volledige cast van Batman The Doom That Came To Gotham kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Batman The Doom That Came To Gotham is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Batman The Doom That Came To Gotham is 86 minuten.

Om te bekijken waar Batman The Doom That Came To Gotham te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Batman The Doom That Came To Gotham wordt afgespeeld in Engels | Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands. 

Batman The Doom That Came To Gotham is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Batman The Doom That Came To Gotham in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Batman The Doom That Came To Gotham aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Batman The Doom That Came To Gotham heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Batman The Doom That Came To Gotham in blue ray te bekijken is.

Sam Liu is de regisseur van Batman The Doom That Came To Gotham.