1. kinderen familie
  2. Zeus Roxanne

Film Zeus Roxanne

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Zeus Roxanne. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Zeus Roxanne weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Zeus Roxanne op imdb.nl. Misschien is Zeus Roxanne op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Zeus Roxanne streamen online als je een Zeus Roxanne torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Zeus Roxanne op 123movies staat.

Specificaties over de film Zeus Roxanne

Schermtype

Kathleen Quinlan

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

94:00:00 minuten

Regisseur

George Miller

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1997

Omschrijving van de film Zeus Roxanne

In de film "Zeus Roxanne" volgen we het verhaal van Mary Beth, een vrouw die samen met haar twee dochters een hekel heeft aan Zeus, de vieze straathond van haar buurman Terry en zijn zoon Jordan. Mary Beth kan haar liefde voor dieren echter wel kwijt in haar onderzoek naar het gedrag van de dolfijn Roxanne. Op een dag neemt Zeus stiekem mee op haar boot en daar ziet Mary Beth iets ongelooflijks gebeuren. Zeus en Roxanne blijken namelijk perfect met elkaar te kunnen communiceren en bouwen een onverklaarbare band op. Helaas zijn er mensen die er alles aan willen doen om deze bijzondere vriendschap te dwarsbomen. Maar Mary Beth, Terry en hun kinderen zijn bereid zelfs hun leven op het spel te zetten om de band tussen de hond en de dolfijn te redden. "Zeus Roxanne" is een hartverwarmende film vol avontuur en emotie. Deze familiefilm laat zien dat vriendschap geen grenzen kent en dat zelfs de meest onwaarschijnlijke dieren beste vrienden kunnen worden. Duik in de magische wereld van "Zeus Roxanne" en laat je betoveren door de onverwachte band tussen een hond en een dolfijn.

Veelgestelde vragen over de film Zeus Roxanne

Kathleen Quinlan is de hoofdrolspeler in Zeus Roxanne. De volledige cast van Zeus Roxanne kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Zeus Roxanne is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Zeus Roxanne is 94:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Zeus Roxanne te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Zeus Roxanne wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Zeus Roxanne is geproduceerd in 1997. Als de film recent is uitgebracht kun je Zeus Roxanne in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Zeus Roxanne aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Zeus Roxanne heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Zeus Roxanne in blue ray te bekijken is.

George Miller is de regisseur van Zeus Roxanne.