1. kinderen familie
  2. Klokkenluider Van De Notre Dame 2

Film Klokkenluider Van De Notre Dame 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Klokkenluider Van De Notre Dame 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Klokkenluider Van De Notre Dame 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Klokkenluider Van De Notre Dame 2 op imdb.nl. Misschien is Klokkenluider Van De Notre Dame 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Klokkenluider Van De Notre Dame 2 streamen online als je een Klokkenluider Van De Notre Dame 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Klokkenluider Van De Notre Dame 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film Klokkenluider Van De Notre Dame 2

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

68 minuten

Regisseur

Bradley Raymond

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans, Pools

Ondertiteling

Bulgaars | Engels | Frans | Hongaars | Nederlands | Pools | Tsjechisch

Geproduceerd in welk jaar

2002

Omschrijving van de film Klokkenluider Van De Notre Dame 2

Beleef opnieuw de magie van de prachtige Notre Dame in de betoverende Disneyfilm "Klokkenluider Van De Notre Dame 2". Dit meeslepende verhaal neemt je mee op een avontuur vol humor en romantiek, verteld met levendige animaties en betoverende muziek. Laat je betoveren door de schitterende decors en geniet van de kleurrijke personages die tot leven komen op het grote scherm. In dit vervolg op het geliefde origineel maken we opnieuw kennis met Quasimodo, de vriendelijke klokkenluider van de Notre Dame. Samen met zijn trouwe metgezel, de grappige gargoyle Victor, gaat hij op een spannende reis vol ontdekkingen en onverwachte ontmoetingen. Terwijl Quasimodo zijn plaats in de wereld probeert te vinden, ontmoet hij de charmante zigeunerin Madellaine, die zijn hart sneller doet kloppen. Laat je betoveren door de prachtige animaties en laat je meevoeren op een avontuurlijke reis door de straten van Parijs. Met zijn hartverwarmende verhaal en meeslepende muziek is "Klokkenluider Van De Notre Dame 2" een film die jong en oud zal betoveren. Mis deze unieke kans niet om opnieuw de grootsheid van de Notre Dame te ervaren in dit adembenemende vervolg.

Veelgestelde vragen over de film Klokkenluider Van De Notre Dame 2

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Klokkenluider Van De Notre Dame 2. De volledige cast van Klokkenluider Van De Notre Dame 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Klokkenluider Van De Notre Dame 2 is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Klokkenluider Van De Notre Dame 2 is 68 minuten.

Om te bekijken waar Klokkenluider Van De Notre Dame 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Klokkenluider Van De Notre Dame 2 wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans, Pools en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Bulgaars | Engels | Frans | Hongaars | Nederlands | Pools | Tsjechisch. 

Klokkenluider Van De Notre Dame 2 is geproduceerd in 2002. Als de film recent is uitgebracht kun je Klokkenluider Van De Notre Dame 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Klokkenluider Van De Notre Dame 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Klokkenluider Van De Notre Dame 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Klokkenluider Van De Notre Dame 2 in blue ray te bekijken is.

Bradley Raymond is de regisseur van Klokkenluider Van De Notre Dame 2.