1. kinderen familie
  2. Toy Story 2

Film Toy Story 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Toy Story 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Toy Story 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Toy Story 2 op imdb.nl. Misschien is Toy Story 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Toy Story 2 streamen online als je een Toy Story 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Toy Story 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film Toy Story 2

Schermtype

Tom Hanks

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

89 minuten

Regisseur

John Lasseter

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Engels | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1999

Omschrijving van de film Toy Story 2

Toy Story 2 is een onmisbare toevoeging aan je filmcollectie. Deze fantastische film is gemaakt door dezelfde filmmakers die verantwoordelijk zijn voor de geliefde films Finding Nemo, Monsters & Co. en Cars. Het is geen verrassing dat Toy Story 2 ook een groot succes werd, met zelfs een Golden Globe Award voor beste film. Deze Special Edition van Toy Story 2 biedt een unieke kijk op het hilarische avontuur van Woody, Buzz en hun vrienden. De humor in deze film is ongeëvenaard en zal je keer op keer laten lachen. Maar Toy Story 2 is niet alleen grappig, het raakt ook je hart. Het verhaal draait om vriendschap en de waarde van echte relaties. Deze speciale editie van Toy Story 2 gaat verder dan ooit tevoren. Naast de fantastische film zelf, bevat deze uitgave ook exclusief bonusmateriaal dat je een kijkje achter de schermen geeft. Ontdek de geheimen van de animatoren en leer meer over het maakproces van deze magische film. Duik dieper in de wereld van Toy Story 2 en ontdek nieuwe details en inzichten die je zullen verbazen. Mis deze kans niet om Toy Story 2 in jouw filmcollectie te hebben. Het is een tijdloze klassieker die jong en oud zal vermaken. Ga mee op dit spectaculaire avontuur en laat je betoveren door de humor, het gevoel en de vriendschap die Toy Story 2 te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de film Toy Story 2

Tom Hanks is de hoofdrolspeler in Toy Story 2. De volledige cast van Toy Story 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Toy Story 2 is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Toy Story 2 is 89 minuten.

Om te bekijken waar Toy Story 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Toy Story 2 wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Nederlands. 

Toy Story 2 is geproduceerd in 1999. Als de film recent is uitgebracht kun je Toy Story 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Toy Story 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Toy Story 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Toy Story 2 in blue ray te bekijken is.

John Lasseter is de regisseur van Toy Story 2.