1. kinderen familie
  2. Minions

Film Minions

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Minions. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Minions weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Minions op imdb.nl. Misschien is Minions op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Minions streamen online als je een Minions torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Minions op 123movies staat.

Specificaties over de film Minions

Schermtype

Sandra Bullock

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

87 minuten

Regisseur

Pierre Coffin

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans, Italiaans

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Minions

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen ze nog eencellige gele organismen waren. Door de jaren heen hebben ze zich ontwikkeld tot de trouwe helpers van de meest angstaanjagende slechteriken, van de T. Rex tot Napoleon. Helaas worden ze door hun onhandigheid keer op keer werkloos en na een lange periode zonder leider besluiten drie dappere Minions op een spannende ontdekkingsreis te gaan om een nieuwe baas te vinden. Kevin, Stuart en Bob beleven een avontuur vol verrassingen dat hen uiteindelijk leidt naar een nieuwe slechterik: Scarlet Overkill, 's werelds eerste vrouwelijke supercrimineel. Onze gele helden belanden in het bruisende Londen, waar ze voor hun grootste uitdaging ooit staan: het redden van alle Minions. Terwijl ze samenwerken met nieuwe bondgenoten en de meest uiteenlopende obstakels overwinnen, zullen Kevin, Stuart en Bob bewijzen dat ze niet alleen hilarisch, maar ook moedig en inventief zijn. Ze zullen alles op alles moeten zetten om hun soortgenoten te redden en ervoor te zorgen dat de Minions hun plek in de wereld behouden. Deze avontuurlijke film neemt je mee op een wilde rit vol humor, actie en hartverwarmende momenten. Ontdek de wereld van de Minions en ervaar hoe deze kleine wezentjes, ondanks hun onhandigheid, uitgroeien tot helden die bereid zijn alles te doen om hun familie te beschermen. Met verbluffende animaties, een meeslepend verha.

Veelgestelde vragen over de film Minions

Sandra Bullock is de hoofdrolspeler in Minions. De volledige cast van Minions kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Minions is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Minions is 87 minuten.

Om te bekijken waar Minions te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Minions wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans | Nederlands. 

Minions is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Minions in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Minions aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Minions heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Minions in blue ray te bekijken is.

Pierre Coffin is de regisseur van Minions.