1. kinderen familie
  2. Mulan 2

Film Mulan 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Mulan 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Mulan 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Mulan 2 op imdb.nl. Misschien is Mulan 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Mulan 2 streamen online als je een Mulan 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Mulan 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film Mulan 2

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

75 minuten

Regisseur

Darrell Rooney

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2004

Omschrijving van de film Mulan 2

Mulan 2, de meeslepende voortzetting van het epische verhaal van Mulan, neemt je mee op een betoverende reis vol avontuur en opoffering. In deze adembenemende avondvullende film zien we onze geliefde heldin, Mulan, terugkeren met haar trouwe metgezel, het grappige draakje Mushu, aan haar zijde. Samen trotseren ze nieuwe uitdagingen en ontmoeten ze een kleurrijke cast van geweldige nieuwe vrienden. Deze hartverwarmende film neemt je mee naar het oude China, waar Mulan wordt geconfronteerd met een nieuwe missie: het begeleiden van de betoverende prinses Mei naar haar toekomstige echtgenoot. Terwijl Mulan en haar team van heldhaftige krijgers door betoverende landschappen reizen, ontdekken ze dat ware liefde en vriendschap soms op onverwachte plaatsen te vinden zijn. Met adembenemende animaties, meeslepende muziek en een boeiend verhaal, is Mulan 2 een absolute must-have voor alle Disney-liefhebbers. Laat je betoveren door de moed en vastberadenheid van Mulan, terwijl ze de grenzen van genderrollen en tradities doorbreekt. Beleef een onvergetelijk avontuur vol humor, emotie en inspiratie met Mulan 2.

Veelgestelde vragen over de film Mulan 2

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Mulan 2. De volledige cast van Mulan 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Mulan 2 is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Mulan 2 is 75 minuten.

Om te bekijken waar Mulan 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Mulan 2 wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands. 

Mulan 2 is geproduceerd in 2004. Als de film recent is uitgebracht kun je Mulan 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Mulan 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Mulan 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Mulan 2 in blue ray te bekijken is.

Darrell Rooney is de regisseur van Mulan 2.