1. kinderen familie
  2. K3 In Wonderland

Film K3 In Wonderland

5/5

Ontdek bij ons alles over de film K3 In Wonderland. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film K3 In Wonderland weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar K3 In Wonderland op imdb.nl. Misschien is K3 In Wonderland op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt K3 In Wonderland streamen online als je een K3 In Wonderland torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat K3 In Wonderland op 123movies staat.

Specificaties over de film K3 In Wonderland

Schermtype

K3

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

75:00:00 minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2003

Omschrijving van de film K3 In Wonderland

De DVD K3 - In Wonderland is een betoverende reis door het wonderland van Karen, Kristel en Kathleen. Dit is niet zomaar een theatershow, maar een magische ervaring die je meeneemt naar een wereld vol kleur, dans en muziek. Deze registratie bevat niet alleen de bekende hits van K3, zoals "Oya Lele", "Frans Liedje", "Toveren" en "Tele-Romeo", maar ook enkele gloednieuwe nummers die speciaal voor deze show zijn geschreven. Elk liedje is doordrenkt met de typische K3-energie en aanstekelijke melodieën waar fans zo van houden. Tijdens de show worden Karen, Kristel en Kathleen omringd door een adembenemend decor vol wonderlijke wezens en magische landschappen. Het is alsof je zelf door Wonderland wandelt en deel uitmaakt van het avontuur. Bovendien zorgen de spectaculaire choreografieën en kostuums ervoor dat je helemaal opgaat in de betoverende wereld van K3. Met de DVD K3 - In Wonderland haal je niet alleen een muzikaal feestje in huis, maar ook een visueel spektakel dat jong en oud zal betoveren. Dompel jezelf onder in de magie van K3 en laat je meevoeren naar een wereld vol verwondering en vrolijkheid.

Veelgestelde vragen over de film K3 In Wonderland

K3 is de hoofdrolspeler in K3 In Wonderland. De volledige cast van K3 In Wonderland kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film K3 In Wonderland is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film K3 In Wonderland is 75:00:00 minuten.

Om te bekijken waar K3 In Wonderland te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film K3 In Wonderland wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

K3 In Wonderland is geproduceerd in 2003. Als de film recent is uitgebracht kun je K3 In Wonderland in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de K3 In Wonderland aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

K3 In Wonderland heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of K3 In Wonderland in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van K3 In Wonderland.