1. kinderen familie
  2. Legende Van Korra Complete Collection

Film Legende Van Korra Complete Collection

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Legende Van Korra Complete Collection. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Legende Van Korra Complete Collection weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Legende Van Korra Complete Collection op imdb.nl. Misschien is Legende Van Korra Complete Collection op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Legende Van Korra Complete Collection streamen online als je een Legende Van Korra Complete Collection torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Legende Van Korra Complete Collection op 123movies staat.

Specificaties over de film Legende Van Korra Complete Collection

Schermtype

Niet van toepassing

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

19 uur 21 minuten minuten

Regisseur

Michael Dante DiMartino

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Legende Van Korra Complete Collection

De Legende Van Korra Complete Collection is een meesterwerk dat de harten van fans zal veroveren. Deze onvergetelijke serie brengt de epische avonturen van Korra naar je eigen huiskamer. Met deze complete collectie kun je genieten van alle vier de boeken van de serie, boordevol actie, spanning en emotie. Duik diep in de wereld van de Avatar en volg het verhaal van Korra terwijl ze haar krachten ontdekt en de balans tussen de vier naties probeert te herstellen. Let op: sommige DVD-spelers kunnen enkele afspeelproblemen hebben. Geen zorgen, want er zijn oplossingen beschikbaar. Probeer bijvoorbeeld de firmware van je speler te updaten of speel de DVD af op een ander type DVD- of Blu-ray-speler. Er is altijd een manier om van deze bijzondere serie te genieten. Om naadloos van aflevering te wisselen, raden we aan dit te doen via het hoofdmenu. Zo kun je gemakkelijk je favoriete momenten herbeleven en jezelf laten meeslepen in de spannende wereld van de Legende Van Korra. Haal vandaag nog de Legende Van Korra Complete Collection in huis en dompel jezelf onder in een avontuur dat je nooit zult vergeten. Voel de kracht van de Avatar en ontdek de ware betekenis van moed en doorzettingsvermogen.

Veelgestelde vragen over de film Legende Van Korra Complete Collection

Niet van toepassing is de hoofdrolspeler in Legende Van Korra Complete Collection. De volledige cast van Legende Van Korra Complete Collection kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Legende Van Korra Complete Collection is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Legende Van Korra Complete Collection is 19 uur 21 minuten minuten.

Om te bekijken waar Legende Van Korra Complete Collection te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Legende Van Korra Complete Collection wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Legende Van Korra Complete Collection is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Legende Van Korra Complete Collection in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Legende Van Korra Complete Collection aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Legende Van Korra Complete Collection heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Legende Van Korra Complete Collection in blue ray te bekijken is.

Michael Dante DiMartino is de regisseur van Legende Van Korra Complete Collection.