1. kinderen familie
  2. Bassie Adriaan De Diamant

Film Bassie Adriaan De Diamant

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bassie Adriaan De Diamant. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bassie Adriaan De Diamant weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bassie Adriaan De Diamant op imdb.nl. Misschien is Bassie Adriaan De Diamant op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bassie Adriaan De Diamant streamen online als je een Bassie Adriaan De Diamant torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bassie Adriaan De Diamant op 123movies staat.

Specificaties over de film Bassie Adriaan De Diamant

Schermtype

Aad van Toor

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

180:00:00 minuten

Regisseur

Aad van Toor

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Bassie Adriaan De Diamant

Bassie en Adriaan, de beroemde clown en acrobaat, worden onterecht beschuldigd van diamantdiefstal in het avontuurlijke spel "Bassie Adriaan De Diamant". Maar vrees niet, ze zijn volkomen onschuldig! Het was eigenlijk een slinkse truc van twee boeven die zich vermomd hadden als het ondeugende duo. Om hun naam te zuiveren en hun onschuld te bewijzen, gaan Bassie en Adriaan vastberaden op zoek naar de echte dieven. Hun zoektocht leidt hen helemaal naar Duitsland, waar de boeven van plan zijn de gestolen diamant te verkopen. Maar Bassie en Adriaan zullen niet toestaan dat het kostbare juweel in de verkeerde handen valt. Met hun uitzonderlijke creativiteit en slimme streken bedenken ze een gewiekst plan om de boeven te slim af te zijn. Het avontuur neemt een spannende wending terwijl Bassie en Adriaan zich een weg banen door verraderlijke situaties en onverwachte obstakels. Zullen ze erin slagen de echte dieven te ontmaskeren en de diamant veilig terug te brengen naar zijn rechtmatige eigenaar? Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol humor, actie en spanning met "Bassie Adriaan De Diamant".

Veelgestelde vragen over de film Bassie Adriaan De Diamant

Aad van Toor is de hoofdrolspeler in Bassie Adriaan De Diamant. De volledige cast van Bassie Adriaan De Diamant kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bassie Adriaan De Diamant is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Bassie Adriaan De Diamant is 180:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Bassie Adriaan De Diamant te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bassie Adriaan De Diamant wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Bassie Adriaan De Diamant is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Bassie Adriaan De Diamant in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bassie Adriaan De Diamant aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bassie Adriaan De Diamant heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bassie Adriaan De Diamant in blue ray te bekijken is.

Aad van Toor is de regisseur van Bassie Adriaan De Diamant.