1. kinderen familie
  2. Remi Alleen Op De Wereld

Film Remi Alleen Op De Wereld

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Remi Alleen Op De Wereld. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Remi Alleen Op De Wereld weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Remi Alleen Op De Wereld op imdb.nl. Misschien is Remi Alleen Op De Wereld op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Remi Alleen Op De Wereld streamen online als je een Remi Alleen Op De Wereld torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Remi Alleen Op De Wereld op 123movies staat.

Specificaties over de film Remi Alleen Op De Wereld

Schermtype

Jules Sitruk

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

200 minuten

Regisseur

Jean-Daniel Verhaeghe

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2000

Omschrijving van de film Remi Alleen Op De Wereld

Remi Alleen Op De Wereld is een meeslepend verhaal dat je meeneemt op een avontuurlijke reis door het leven van de achtjarige Remi. In dit boek volgen we Remi's turbulente leven, beginnend bij zijn verblijf bij zijn stiefmoeder Barberin in het pittoreske Zuid-Franse dorpje Chavarnon. Helaas verkeert Remi's stiefvader in financiële moeilijkheden en verkoopt hij niet alleen hun geliefde koe Rousette, maar ook Remi zelf aan Vitalis, een reizende straatmuzikant. Dit is een hartverscheurend moment voor Remi's stiefmoeder, die hem altijd als haar eigen zoon heeft opgevoed. Samen met Vitalis begint Remi aan een onvergetelijke reis, vergezeld door een bonte groep dieren, waaronder het ondeugende aapje meneer Joli-Coeur en de drie trouwe honden meneer Capi, meneer Zerbino en mevrouw Dolce. Als muzikanten trekken ze door het land, op weg naar de bruisende stad Parijs. Onderweg ontdekt Remi niet alleen de magie van muziek, maar leert hij ook lezen, schrijven en zelfs zijn eigen act opvoeren. Remi Alleen Op De Wereld is een tijdloos verhaal dat je hart zal verwarmen en je meeslepen in de avonturen van Remi en zijn bijzondere metgezellen. Dit prachtige boek laat je niet alleen genieten van een meeslepend verhaal, maar biedt ook een inkijkje.

Veelgestelde vragen over de film Remi Alleen Op De Wereld

Jules Sitruk is de hoofdrolspeler in Remi Alleen Op De Wereld. De volledige cast van Remi Alleen Op De Wereld kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Remi Alleen Op De Wereld is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Remi Alleen Op De Wereld is 200 minuten.

Om te bekijken waar Remi Alleen Op De Wereld te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Remi Alleen Op De Wereld wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Remi Alleen Op De Wereld is geproduceerd in 2000. Als de film recent is uitgebracht kun je Remi Alleen Op De Wereld in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Remi Alleen Op De Wereld aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Remi Alleen Op De Wereld heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Remi Alleen Op De Wereld in blue ray te bekijken is.

Jean-Daniel Verhaeghe is de regisseur van Remi Alleen Op De Wereld.