1. kinderen familie
  2. 10th Kingdom, The

Film 10th Kingdom, The

5/5

Ontdek bij ons alles over de film 10th Kingdom, The. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film 10th Kingdom, The weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar 10th Kingdom, The op imdb.nl. Misschien is 10th Kingdom, The op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt 10th Kingdom, The streamen online als je een 10th Kingdom, The torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat 10th Kingdom, The op 123movies staat.

Specificaties over de film 10th Kingdom, The

Schermtype

Scott Cohen

Genre

Kinderen & Familie | Fantasy

Kijkwijzer

12

Speelduur

466 minuten

Regisseur

David Carson

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2000

Omschrijving van de film 10th Kingdom, The

Diep in het hart van de Negen koninkrijken wacht een betoverend avontuur op jou. De 10th Kingdom neemt je mee op een adembenemende reis naar een wereld waar sprookjes tot leven komen. Maar verwacht geen standaard sprookjes, want hier worden ze opnieuw uitgevonden met een verrassende twist. Stap door de portal aan de rand van de menselijke wereld en betreed een fantastisch land vol magie en mysterie. Hier ontvouwt zich een verhaal vol onverwachte wendingen en spannende gebeurtenissen. Je zult betoverende wezens ontmoeten en vriendschappen sluiten met helden en heldinnen die je voorstellingsvermogen te boven gaan. Maar pas op, want niet alles eindigt met een traditioneel "en ze leefden nog lang en gelukkig". In de 10th Kingdom vind je een onvoorspelbaar avontuur waarin de grenzen van het bekende worden overschreden. Bereid je voor op een betoverende reis door onbekende werelden, waarin je elke stap een nieuwe verrassing te wachten staat. Ontdek de magie van de Negen koninkrijken en laat je meeslepen in een verhaal dat je nog lang zal bijblijven.

Veelgestelde vragen over de film 10th Kingdom, The

Scott Cohen is de hoofdrolspeler in 10th Kingdom, The. De volledige cast van 10th Kingdom, The kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film 10th Kingdom, The is Kinderen & Familie | Fantasy.

De speelduur van de film 10th Kingdom, The is 466 minuten.

Om te bekijken waar 10th Kingdom, The te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film 10th Kingdom, The wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

10th Kingdom, The is geproduceerd in 2000. Als de film recent is uitgebracht kun je 10th Kingdom, The in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de 10th Kingdom, The aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

10th Kingdom, The heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of 10th Kingdom, The in blue ray te bekijken is.

David Carson is de regisseur van 10th Kingdom, The.