1. kinderen familie
  2. K3 En De Kattenprins

Film K3 En De Kattenprins

5/5

Ontdek bij ons alles over de film K3 En De Kattenprins. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film K3 En De Kattenprins weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar K3 En De Kattenprins op imdb.nl. Misschien is K3 En De Kattenprins op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt K3 En De Kattenprins streamen online als je een K3 En De Kattenprins torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat K3 En De Kattenprins op 123movies staat.

Specificaties over de film K3 En De Kattenprins

Schermtype

Karen Damen

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

80:00:00 minuten

Regisseur

Matthias Temmermans

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2008

Omschrijving van de film K3 En De Kattenprins

Op een magische avond ontdekken de meisjes van K3 een mysterieus sprookjesboek in hun slaapkamer. Al bladerend verschijnt het gezicht van een betoverende prins voor hun ogen. Deze knappe prins is echter vervloekt door de slechte Kattenkoningin. Tenzij hij voor middernacht zijn ware liefde kust, zal hij veranderen in... een kat! Gelukkig staat de prins er niet alleen voor tijdens zijn zoektocht, want fee Fiorella biedt hem haar hulp aan. Met haar prachtige koets haalt ze K3 op en brengt ze de meisjes naar het betoverende Sprookjesland, hoog in de wolken. In deze spannende vertelling worden Karen, Kristel en Kathleen geconfronteerd met een race tegen de klok om de vloek van de Kattenkoningin te doorbreken. Zal één van de dappere K3-meisjes de ware liefde van de knappe prins zijn? Zullen ze erin slagen om de betovering te verbreken voordat de klok twaalf uur slaat? Dit avontuur neemt je mee naar een wereld vol magie en betovering, waarin vriendschap en moed centraal staan. Geniet van deze meeslepende film in het prachtige beeldformaat van 16:9 Anamorphic en laat je betoveren door het verhaal van K3 en De Kattenprins.

Veelgestelde vragen over de film K3 En De Kattenprins

Karen Damen is de hoofdrolspeler in K3 En De Kattenprins. De volledige cast van K3 En De Kattenprins kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film K3 En De Kattenprins is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film K3 En De Kattenprins is 80:00:00 minuten.

Om te bekijken waar K3 En De Kattenprins te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film K3 En De Kattenprins wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

K3 En De Kattenprins is geproduceerd in 2008. Als de film recent is uitgebracht kun je K3 En De Kattenprins in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de K3 En De Kattenprins aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

K3 En De Kattenprins heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of K3 En De Kattenprins in blue ray te bekijken is.

Matthias Temmermans is de regisseur van K3 En De Kattenprins.