1. kinderen familie
  2. Peter En De Draak

Film Peter En De Draak

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Peter En De Draak. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Peter En De Draak weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Peter En De Draak op imdb.nl. Misschien is Peter En De Draak op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Peter En De Draak streamen online als je een Peter En De Draak torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Peter En De Draak op 123movies staat.

Specificaties over de film Peter En De Draak

Schermtype

Mickey Rooney

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

124 minuten

Regisseur

Don Chaffey

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Duits, Italiaans

Ondertiteling

Duits | Engels | Italiaans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2016

Omschrijving van de film Peter En De Draak

Betreed een betoverende wereld vol verwondering en laat je meeslepen in het adembenemende avontuur van Peter en de Draak. Deze prachtige Special Edition dvd van de geliefde Walt Disney's Classic familiefilm dompelt je onder in een wereld vol magie, vriendschap en hartverwarmende liedjes. Beleef opnieuw de betoverende melodieën, waaronder de tijdloze klassieker "Candle on the Water", die in 1977 zelfs genomineerd werd voor een Academy Award voor Beste Song. Maar dat is niet alles! Deze nieuwe Special Edition dvd bevat ook gloednieuw bonusmateriaal dat je nog dieper onderdompelt in het verhaal van Peter en zijn bijzondere vriend, de Draak. Ontdek fascinerende achtergrondinformatie, interviews met de cast en crew, en krijg een exclusief kijkje achter de schermen van deze magische filmproductie. Laat je betoveren door de prachtige animaties, ontroerende verhaallijnen en onvergetelijke personages, en geniet van de ultieme kijkervaring met deze speciale editie van Peter en de Draak. Dompel jezelf onder in een wereld vol avontuur, vriendschap en magie met deze schitterende Special Edition dvd van Peter en de Draak. Herbeleef de tijdloze liedjes en ontdek het nieuwe bonusmateriaal dat je nog dieper meeneemt in het betoverende verhaal. Perfect voor het hele gezin, deze dvd biedt een onvergetelijke kijkervaring die je steeds opnieuw wilt beleven. Laat je inspireren door de hartverwarmende boodschap van vriendschap en creativiteit.

Veelgestelde vragen over de film Peter En De Draak

Mickey Rooney is de hoofdrolspeler in Peter En De Draak. De volledige cast van Peter En De Draak kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Peter En De Draak is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Peter En De Draak is 124 minuten.

Om te bekijken waar Peter En De Draak te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Peter En De Draak wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits | Engels | Italiaans | Nederlands. 

Peter En De Draak is geproduceerd in 2016. Als de film recent is uitgebracht kun je Peter En De Draak in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Peter En De Draak aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Peter En De Draak heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Peter En De Draak in blue ray te bekijken is.

Don Chaffey is de regisseur van Peter En De Draak.