1. kinderen familie
  2. Bassie Adriaan De Verzonken Stad

Film Bassie Adriaan De Verzonken Stad

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bassie Adriaan De Verzonken Stad. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bassie Adriaan De Verzonken Stad weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bassie Adriaan De Verzonken Stad op imdb.nl. Misschien is Bassie Adriaan De Verzonken Stad op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bassie Adriaan De Verzonken Stad streamen online als je een Bassie Adriaan De Verzonken Stad torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bassie Adriaan De Verzonken Stad op 123movies staat.

Specificaties over de film Bassie Adriaan De Verzonken Stad

Schermtype

Aad van Toor

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

190:00:00 minuten

Regisseur

Aad van Toor

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Bassie Adriaan De Verzonken Stad

Bassie en Adriaan zijn aangekomen in het zonnige Griekenland voor een welverdiende vakantie. Maar rustig uitrusten zit er niet in wanneer Bassie tijdens een snorkelavontuur een mysterieuze steen ontdekt met onbegrijpelijke symbolen erop. Tot hun verbazing komen ook de beruchte Baron, B2 en Vlugge Japie toevallig in Griekenland terecht. Natuurlijk zijn deze boeven ontzettend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan van plan zijn met de geheimzinnige steen en ze besluiten onze helden op de hielen te zitten. Bassie en Adriaan zetten op hun beurt alles op alles om de boeven in de val te lokken, en dat doen ze op een wel heel originele manier. Met hun slimme trucs en grappige uitspattingen weten ze de boeven steeds een stap voor te blijven. Ondertussen ontdekken ze dat de mysterieuze steen een sleutel vormt tot een verloren stad diep in de zee. Ze gaan op een spannende zoektocht en trotseren gevaarlijke situaties om de stad te vinden en het geheim te ontrafelen. Bassie Adriaan De Verzonken Stad is een avontuurlijk en humoristisch verhaal dat jong en oud zal vermaken. Met de bekende karakters van Bassie en Adriaan, de boeven en een spannende schattenjacht onderwater, beleef je urenlang kijkplezier. Laat je meevoeren in dit spannende avontuur vol humor, actie en verrassingen.

Veelgestelde vragen over de film Bassie Adriaan De Verzonken Stad

Aad van Toor is de hoofdrolspeler in Bassie Adriaan De Verzonken Stad. De volledige cast van Bassie Adriaan De Verzonken Stad kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bassie Adriaan De Verzonken Stad is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Bassie Adriaan De Verzonken Stad is 190:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Bassie Adriaan De Verzonken Stad te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bassie Adriaan De Verzonken Stad wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Bassie Adriaan De Verzonken Stad is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Bassie Adriaan De Verzonken Stad in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bassie Adriaan De Verzonken Stad aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bassie Adriaan De Verzonken Stad heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bassie Adriaan De Verzonken Stad in blue ray te bekijken is.

Aad van Toor is de regisseur van Bassie Adriaan De Verzonken Stad.