1. kinderen familie
  2. Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao

Film Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao op imdb.nl. Misschien is Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao streamen online als je een Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao op 123movies staat.

Specificaties over de film Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao

Schermtype

Paul van Soest

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

75:00:00 minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1994

Omschrijving van de film Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao

Na hun spannende avonturen door Europa zijn Bassie en Adriaan eindelijk terug in Nederland. Ze hebben met succes alle pakjes gevonden en de boeven steeds een stap voor weten te blijven. Maar wat ze niet weten, is dat de sluwe Baron een gemeen plan heeft bedacht om onze geliefde clown en acrobaat opnieuw in de val te lokken. Met de hulp van B100 en Handige Harry weet de Baron Bassie en Adriaan naar Curaçao te lokken, waar hij vastbesloten is om voorgoed met ze af te rekenen. Op het prachtige eiland Curaçao worden Bassie en Adriaan geconfronteerd met spannende avonturen en gevaarlijke situaties. Ze raken verstrikt in een web van intriges en moeten al hun slimheid en moed gebruiken om zichzelf te redden. Gelukkig krijgen ze hulp van een oude bekende, Vlugge Japie, die een belangrijke rol speelt in hun strijd tegen de Baron. Deze nieuwe toevoeging aan de Bassie en Adriaan-serie neemt je mee op een adembenemende reis door het prachtige Curaçao. Met spectaculaire stunts, grappige momenten en een spannend verhaal zullen jong en oud op het puntje van hun stoel zitten. Ga mee met Bassie en Adriaan op dit onvergetelijke avontuur en ontdek hoe ze de Baron te slim af weten te zijn!

Veelgestelde vragen over de film Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao

Paul van Soest is de hoofdrolspeler in Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao. De volledige cast van Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao is 75:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao is geproduceerd in 1994. Als de film recent is uitgebracht kun je Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van Bassie Adriaan: Op Reis Door Amerika: Curaçao.