1. kinderen familie
  2. Bumba Box Volume 1

Film Bumba Box Volume 1

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bumba Box Volume 1. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bumba Box Volume 1 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bumba Box Volume 1 op imdb.nl. Misschien is Bumba Box Volume 1 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bumba Box Volume 1 streamen online als je een Bumba Box Volume 1 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bumba Box Volume 1 op 123movies staat.

Specificaties over de film Bumba Box Volume 1

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

177:00:00 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2017

Omschrijving van de film Bumba Box Volume 1

Bumba Box Volume 1 brengt de vrolijke wereld van Bumba en zijn vrienden tot leven! Deze box bevat een verzameling van spannende avonturen en grappige momenten die je keer op keer kunt beleven. Bumba, de ondeugende clown, zorgt voor eindeloos plezier met zijn kleurrijke circus. Hij wordt vergezeld door zijn beste vriendje Bumbalu en een heleboel andere vrolijke figuren, zoals de schattige vogel Kiwi, het knuffelige beertje Nanadu en de grote olifant Tumbi. Samen zorgen ze voor een spektakel vol klank en kleur, waarbij ze hun kunstjes opvoeren en iedereen laten lachen. Met Bumba Box Volume 1 kun je elke dag genieten van de fantastische wereld van Bumba. De avonturen zijn zo boeiend dat je niet kunt stoppen met kijken! Ontdek nieuwe details en beleef de magie keer op keer. Deze box is perfect voor kinderen die dol zijn op vrolijke clowns, kleurrijke figuren en grappige situaties. Het is een geweldige manier om hun verbeelding te stimuleren en ze te laten genieten van urenlang vermaak. Haal nu de Bumba Box Volume 1 in huis en beleef samen met je kinderen de leukste avonturen in het kleurrijke circus van Bumba!

Veelgestelde vragen over de film Bumba Box Volume 1

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Bumba Box Volume 1. De volledige cast van Bumba Box Volume 1 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bumba Box Volume 1 is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Bumba Box Volume 1 is 177:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Bumba Box Volume 1 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bumba Box Volume 1 wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Bumba Box Volume 1 is geproduceerd in 2017. Als de film recent is uitgebracht kun je Bumba Box Volume 1 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bumba Box Volume 1 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bumba Box Volume 1 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bumba Box Volume 1 in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Bumba Box Volume 1.