1. kinderen familie
  2. The Pacifier

Film The Pacifier

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Pacifier. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Pacifier weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Pacifier op imdb.nl. Misschien is The Pacifier op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Pacifier streamen online als je een The Pacifier torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Pacifier op 123movies staat.

Specificaties over de film The Pacifier

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

91:00:00 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands | Frans | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2005

Omschrijving van de film The Pacifier

De Pacifier is een hilarische comedyfilm van Walt Disney Pictures met in de hoofdrol de stoere acteur Vin Diesel (bekend van XXX en The Fast And The Furious). Deze supersnelle film zorgt ervoor dat het hele gezin dubbel ligt van het lachen! In de film speelt Diesel de rol van Lt. Shane Wolfe, een moedige Navy S.E.A.L. die normaal gesproken slechteriken over de hele wereld bestrijdt. Maar deze keer staat hij voor een nieuwe uitdaging: hij moet het thuisfront beschermen - in een huis vol met vijf ondeugende kinderen! Lt. Wolfe ontdekt al snel dat het helemaal niet gemakkelijk is om deze slimme kids de baas te zijn. De film neemt je mee op een spannend avontuur vol komische situaties en onverwachte wendingen. Terwijl Lt. Wolfe probeert om de discipline in het huis te herstellen, ontdekt hij dat er meer is dan alleen het bestrijden van schurken. Hij leert waardevolle lessen over familie, liefde en het belang van samenwerking. Met geweldige acteerprestaties, grappige dialogen en een dosis avontuur is De Pacifier een absolute must-see voor het hele gezin. Deze film zal je laten lachen, je hart verwarmen en je meenemen op een onvergetelijke reis vol plezier en emotie. Dus ga er lekker voor zitten en geniet van deze spectaculaire comedy die je keer op keer laat lachen!

Veelgestelde vragen over de film The Pacifier

Niet gekend is de hoofdrolspeler in The Pacifier. De volledige cast van The Pacifier kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Pacifier is Kinderen & Familie | Komedie.

De speelduur van de film The Pacifier is 91:00:00 minuten.

Om te bekijken waar The Pacifier te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Pacifier wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands | Frans | Engels. 

The Pacifier is geproduceerd in 2005. Als de film recent is uitgebracht kun je The Pacifier in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Pacifier aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Pacifier heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Pacifier in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van The Pacifier.