1. kinderen familie
  2. Paw Patrol Big Truck Pups

Film Paw Patrol Big Truck Pups

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Paw Patrol Big Truck Pups. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Paw Patrol Big Truck Pups weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Paw Patrol Big Truck Pups op imdb.nl. Misschien is Paw Patrol Big Truck Pups op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Paw Patrol Big Truck Pups streamen online als je een Paw Patrol Big Truck Pups torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Paw Patrol Big Truck Pups op 123movies staat.

Specificaties over de film Paw Patrol Big Truck Pups

Schermtype

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

139 minuten

Regisseur

Charles E. Bastien

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Paw Patrol Big Truck Pups

De Paw Patrol Big Truck Pups zijn de perfecte metgezellen voor grootschalige reddingsmissies! Deze stoere voertuigen zijn speciaal ontworpen om de pups en hun nieuwe vriend Al te helpen bij hun avonturen. Met hun gloednieuwe Big Trucks kunnen ze nu nog sneller en efficiënter te hulp schieten. Het avontuur begint vanuit het nieuwe hoofdkwartier, waar Ryder en de pups klaarstaan om elke noodsituatie aan te pakken. Met de Big Trucks kunnen ze moeiteloos door de Avonturenbaai rijden en de meest uitdagende obstakels overwinnen. Bijvoorbeeld, ze werken nauw samen met Al om de brug van de Avonturenbaai te redden en zo een dreigende overstroming te stoppen. Maar dat is nog niet alles! Deze dappere pups zijn altijd klaar om nog veel meer heldendaden te verrichten en de dag te redden. Met de Paw Patrol Big Truck Pups kunnen kinderen hun eigen spannende reddingsmissies creëren en de wereld van Paw Patrol tot leven brengen. De voertuigen zijn stevig en duurzaam, ideaal voor eindeloos speelplezier. De gedetailleerde ontwerpen en vrolijke kleuren maken deze speelset extra aantrekkelijk voor jonge fans van Paw Patrol. Laat de verbeelding de vrije loop en beleef samen met Ryder, de pups en Al fantastische avonturen vol actie en redding!

Veelgestelde vragen over de film Paw Patrol Big Truck Pups

is de hoofdrolspeler in Paw Patrol Big Truck Pups. De volledige cast van Paw Patrol Big Truck Pups kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Paw Patrol Big Truck Pups is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Paw Patrol Big Truck Pups is 139 minuten.

Om te bekijken waar Paw Patrol Big Truck Pups te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Paw Patrol Big Truck Pups wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Paw Patrol Big Truck Pups is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Paw Patrol Big Truck Pups in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Paw Patrol Big Truck Pups aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Paw Patrol Big Truck Pups heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Paw Patrol Big Truck Pups in blue ray te bekijken is.

Charles E. Bastien is de regisseur van Paw Patrol Big Truck Pups.