1. kinderen familie
  2. Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament

Film Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament op imdb.nl. Misschien is Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament streamen online als je een Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament op 123movies staat.

Specificaties over de film Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament

Schermtype

Peter Van de Velde

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

6

Speelduur

0:00 minuten

Regisseur

Damien Nieuborg

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2020

Omschrijving van de film Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament

De Nachtwacht is terug met een spannend avontuur in de Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament! Onze geliefde helden, Keelin, Vladimir en Wilko, staan voor een grote uitdaging terwijl ze zich voorbereiden op het Nachtwacht examen. Samen gaan ze de strijd aan tegen het kwaad en zetten ze alles op alles om te slagen. In de prachtige bibliotheek van de Hoge Raad werken de drie helden hard aan hun studie. Maar wat ze niet weten is dat er een duister wezen, Tirak genaamd, zich stiekem heeft binnengedrongen. Tirak is vastbesloten om alle wijsheid uit de boeken te stelen en deze te vernietigen. Zodra Tirak zijn missie heeft volbracht, wordt de bibliotheek in lockdown geplaatst en breekt er paniek uit. De Nachtwacht staat voor een race tegen de klok om de wijsheid van de boeken te redden en Tirak uit te schakelen. Zal het onze helden lukken om de boeken te beschermen en de duistere krachten te verslaan? Ontdek het in de adembenemende Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament, boordevol actie en magie!

Veelgestelde vragen over de film Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament

Peter Van de Velde is de hoofdrolspeler in Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament. De volledige cast van Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament is 0:00 minuten.

Om te bekijken waar Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament is geproduceerd in 2020. Als de film recent is uitgebracht kun je Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament in blue ray te bekijken is.

Damien Nieuborg is de regisseur van Nachtwacht Show Het Vervloekte Perkament.