1. kinderen familie
  2. Winnie De Poeh

Film Winnie De Poeh

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Winnie De Poeh. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Winnie De Poeh weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Winnie De Poeh op imdb.nl. Misschien is Winnie De Poeh op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Winnie De Poeh streamen online als je een Winnie De Poeh torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Winnie De Poeh op 123movies staat.

Specificaties over de film Winnie De Poeh

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

63 minuten

Regisseur

Stephen J. Anderson

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2011

Omschrijving van de film Winnie De Poeh

Walt Disney Animation Studios is trots om Winnie de Poeh te presenteren, een geweldig nieuw avontuur van de makers van de populaire film Bolt. Duik opnieuw in het betoverende Honderd Bunderbos voor een hartverwarmende originele film. Sluit je aan bij de geliefde beer en zijn gekke maar trouwe vriendjes voor een magisch avontuur dat de hele familie zal betoveren. Wanneer de sombere Iejoor zijn staart verliest, besluit Uil om de hele bende - Poeh, Teigetje, Konijn, Knorretje, Kanga en Roe - op een opwindende reis te sturen om Iejoor te helpen en Janneman Robinson te redden van de mysterieuze Backson. Wat begon als een eenvoudige zoektocht naar honing, verandert al snel in een dag vol avontuur en verrassingen voor onze geliefde beer. Winnie de Poeh is een film die zowel jong als oud zal betoveren. Met adembenemende animaties, een boeiend verhaal en onvergetelijke personages is dit een onmisbare toevoeging aan elke filmcollectie. Beleef samen met Winnie de Poeh en zijn vriendjes een onvergetelijk avontuur vol vriendschap, moed en magie. Mis deze betoverende familiefilm niet!

Veelgestelde vragen over de film Winnie De Poeh

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Winnie De Poeh. De volledige cast van Winnie De Poeh kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Winnie De Poeh is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Winnie De Poeh is 63 minuten.

Om te bekijken waar Winnie De Poeh te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Winnie De Poeh wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Winnie De Poeh is geproduceerd in 2011. Als de film recent is uitgebracht kun je Winnie De Poeh in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Winnie De Poeh aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Winnie De Poeh heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Winnie De Poeh in blue ray te bekijken is.

Stephen J. Anderson is de regisseur van Winnie De Poeh.