1. kinderen familie
  2. K3 Alice In Wonderland

Film K3 Alice In Wonderland

5/5

Ontdek bij ons alles over de film K3 Alice In Wonderland. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film K3 Alice In Wonderland weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar K3 Alice In Wonderland op imdb.nl. Misschien is K3 Alice In Wonderland op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt K3 Alice In Wonderland streamen online als je een K3 Alice In Wonderland torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat K3 Alice In Wonderland op 123movies staat.

Specificaties over de film K3 Alice In Wonderland

Schermtype

Karen Damen

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

80:00:00 minuten

Regisseur

Gert Verhulst

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2011

Omschrijving van de film K3 Alice In Wonderland

Karen, Kristel en Josje besluiten hun saaie dag op te vrolijken door samen naar de bioscoop te gaan. Ze hebben geen idee wat hen te wachten staat, want zodra ze de bioscoop betreden, begint er een magisch avontuur dat hun wildste verwachtingen overtreft. K3 Alice In Wonderland neemt je mee op een betoverende reis vol verrassingen en verbazing. In deze spannende film ontdekken Karen, Kristel en Josje dat niets is zoals het lijkt. Ze worden meegezogen in een wereld waarin alles mogelijk is en waarin fantasie tot leven komt. Met spectaculaire visuele effecten en betoverende muziek brengt K3 Alice In Wonderland de beroemde personages uit het klassieke verhaal tot leven op een unieke en eigentijdse manier. Deze film is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feest voor het oor. K3 Alice In Wonderland zit boordevol catchy liedjes die je meteen mee wil zingen. Het verhaal zit vol avontuur, humor en emotie, waardoor zowel jong als oud gegarandeerd geboeid zal blijven. Dompel jezelf onder in de magie van K3 Alice In Wonderland en laat je verrassen door dit onvergetelijke en betoverende spektakel.

Veelgestelde vragen over de film K3 Alice In Wonderland

Karen Damen is de hoofdrolspeler in K3 Alice In Wonderland. De volledige cast van K3 Alice In Wonderland kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film K3 Alice In Wonderland is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film K3 Alice In Wonderland is 80:00:00 minuten.

Om te bekijken waar K3 Alice In Wonderland te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film K3 Alice In Wonderland wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

K3 Alice In Wonderland is geproduceerd in 2011. Als de film recent is uitgebracht kun je K3 Alice In Wonderland in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de K3 Alice In Wonderland aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

K3 Alice In Wonderland heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of K3 Alice In Wonderland in blue ray te bekijken is.

Gert Verhulst is de regisseur van K3 Alice In Wonderland.