1. kinderen familie
  2. Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2

Film Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 op imdb.nl. Misschien is Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 streamen online als je een Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2

Schermtype

Aad van Toor

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

75:00:00 minuten

Regisseur

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2

Bassie en Adriaan hebben zojuist een spectaculaire prijs gewonnen: een reis voor twee personen naar Amerika! In dit tweede deel van hun avontuurlijke reis, nemen ze je mee naar de meest adembenemende en fascinerende plekken. Van het betoverende indianenreservaat in Monument Valley tot de majestueuze Grand Canyon en het bruisende Hollywood. Ze verkennen ook de betoverende Bryce Canyon en brengen een bezoek aan alle pretparken die Florida te bieden heeft. Maar dat is nog niet alles, ze gaan zelfs naar het prachtige Caribische eiland St. Maarten! Maar let op, ze zijn niet alleen op reis. De sluwe baron, Handige Harry en B100 volgen hen stiekem. Deze boeven proberen hen in de val te lokken en zorgen voor een spannend avontuur waar jong en oud van zullen genieten. Zet je schrap voor een onvergetelijke reis vol lachen, gieren en brullen. Bassie en Adriaan op Reis door Amerika Deel 2 is een absolute must-have voor alle fans en avonturiers die klaar zijn voor een spannende en komische reis door het land van de onbegrensde mogelijkheden!

Veelgestelde vragen over de film Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2

Aad van Toor is de hoofdrolspeler in Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2. De volledige cast van Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 is 75:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2 in blue ray te bekijken is.

is de regisseur van Bassie Adriaan Op Reis Door Amerika Deel 2.