1. kinderen familie
  2. Bassie Adriaan De Plaaggeest

Film Bassie Adriaan De Plaaggeest

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bassie Adriaan De Plaaggeest. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bassie Adriaan De Plaaggeest weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bassie Adriaan De Plaaggeest op imdb.nl. Misschien is Bassie Adriaan De Plaaggeest op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bassie Adriaan De Plaaggeest streamen online als je een Bassie Adriaan De Plaaggeest torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bassie Adriaan De Plaaggeest op 123movies staat.

Specificaties over de film Bassie Adriaan De Plaaggeest

Schermtype

Aad van Toor

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

140 minuten

Regisseur

Aad van Toor

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Bassie Adriaan De Plaaggeest

De Plaaggeest is het allereerste televisieavontuur van het komische duo Bassie en Adriaan. In dit avontuur worden de clown en acrobaat geconfronteerd met zowel enge als leuke situaties dankzij de ondeugende Plaaggeest. Het verhaal begint met een wekker die niet afgaat, waardoor Bassie en Adriaan zich verslapen en hun circus missen. Om geld te verdienen, gaan ze aan de slag bij een bakker, een school en een garage. Dit blijkt echter niet zo makkelijk te zijn, want de Plaaggeest doet er alles aan om hen te dwarsbomen en te plagen. Gelukkig blijven Bassie en Adriaan altijd trouw aan hun motto: "wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen". Hierdoor beleven ze naast spannende momenten ook ontzettend veel plezier tijdens dit avontuur! In De Plaaggeest ontdekken Bassie en Adriaan dat het leven vol verrassingen zit. De kijker wordt meegenomen op een rollercoaster van emoties, waarbij lachen en spanning hand in hand gaan. Terwijl ze proberen hun circus terug te vinden, worden ze keer op keer geconfronteerd met de ondeugende streken van de Plaaggeest. Maar dankzij hun positieve instelling en gevoel voor humor weten ze de tegenslagen telkens te overwinnen. Dit avontuur is niet alleen een traktatie voor fans van Bassie en Adriaan, maar ook voor iedereen die houdt van avontuur, humor en de kracht van vriendschap. Dus bereid je voor op een.

Veelgestelde vragen over de film Bassie Adriaan De Plaaggeest

Aad van Toor is de hoofdrolspeler in Bassie Adriaan De Plaaggeest. De volledige cast van Bassie Adriaan De Plaaggeest kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bassie Adriaan De Plaaggeest is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Bassie Adriaan De Plaaggeest is 140 minuten.

Om te bekijken waar Bassie Adriaan De Plaaggeest te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bassie Adriaan De Plaaggeest wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Bassie Adriaan De Plaaggeest is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Bassie Adriaan De Plaaggeest in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bassie Adriaan De Plaaggeest aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bassie Adriaan De Plaaggeest heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bassie Adriaan De Plaaggeest in blue ray te bekijken is.

Aad van Toor is de regisseur van Bassie Adriaan De Plaaggeest.