1. kinderen familie
  2. Freeks Wilde Wereld Box

Film Freeks Wilde Wereld Box

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Freeks Wilde Wereld Box. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Freeks Wilde Wereld Box weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Freeks Wilde Wereld Box op imdb.nl. Misschien is Freeks Wilde Wereld Box op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Freeks Wilde Wereld Box streamen online als je een Freeks Wilde Wereld Box torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Freeks Wilde Wereld Box op 123movies staat.

Specificaties over de film Freeks Wilde Wereld Box

Schermtype

Freek Vonk

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

300:00:00 minuten

Regisseur

Second Nature

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Freeks Wilde Wereld Box

Freek Vonk, de avontuurlijke bioloog, neemt je mee op een onvergetelijke reis naar de meest afgelegen plekken ter wereld met de Freeks Wilde Wereld Box. Volg Freek terwijl hij zich waagt aan spannende expedities en de meest bijzondere dieren ontdekt. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring deelt hij waardevolle survival tips om te kunnen overleven in de wilde natuur. In deze box krijg je de kans om oog in oog te staan met een familie berggorilla's in Rwanda, een unieke ervaring die je hart sneller doet kloppen. Daarnaast neemt Freek je mee op een expeditie naar het betoverende eilandje Bimini, waar je kennismaakt met de fascinerende onderwaterwereld. Als kers op de taart bezoek je een tropisch eiland bij Maleisië en ontdek je de adembenemende biodiversiteit die daar te vinden is. Met de Freeks Wilde Wereld Box stap je in de schoenen van Freek Vonk en ervaar je de opwinding, verwondering en schoonheid van de natuur. Of je nu een fan bent van Freek Vonk of gewoon gepassioneerd bent door dieren en avontuur, deze box is een absolute must-have. Ontdek deel 6, 7 en 8 van deze meeslepende serie en laat je betoveren door de wereld van Freek Vonk.

Veelgestelde vragen over de film Freeks Wilde Wereld Box

Freek Vonk is de hoofdrolspeler in Freeks Wilde Wereld Box. De volledige cast van Freeks Wilde Wereld Box kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Freeks Wilde Wereld Box is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Freeks Wilde Wereld Box is 300:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Freeks Wilde Wereld Box te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Freeks Wilde Wereld Box wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Freeks Wilde Wereld Box is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Freeks Wilde Wereld Box in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Freeks Wilde Wereld Box aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Freeks Wilde Wereld Box heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Freeks Wilde Wereld Box in blue ray te bekijken is.

Second Nature is de regisseur van Freeks Wilde Wereld Box.