1. kinderen familie
  2. Toy Story 1

Film Toy Story 1

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Toy Story 1. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Toy Story 1 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Toy Story 1 op imdb.nl. Misschien is Toy Story 1 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Toy Story 1 streamen online als je een Toy Story 1 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Toy Story 1 op 123movies staat.

Specificaties over de film Toy Story 1

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

75 minuten

Regisseur

John Lasseter

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Engels | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1995

Omschrijving van de film Toy Story 1

In Toy Story 1 worden we meegenomen naar een magische wereld waarin speelgoed tot leven komt zodra hun eigenaar de kamer verlaat. Dit is de allereerste film van Disney/Pixar die ons betoverde met een ongelooflijk verhaal vol avontuur en vriendschap. Het was het regiedebuut van de getalenteerde filmmaker John Lasseter, die ons later nog meer fantastische films zou brengen, zoals Finding Nemo, Monsters & Co. en Cars. In deze Special Edition van Toy Story kunnen we opnieuw genieten van de ontmoeting met onze favoriete personages: Woody, de dappere cowboy, en Buzz Lightyear, de stoere ruimteheld. Samen met al hun vrienden beleven ze hilarische avonturen vol humor en emotie. Deze film raakt je recht in het hart en laat je lachen, huilen en geloven in de kracht van vriendschap. Duik opnieuw in de betoverende wereld van Toy Story en laat je meeslepen door dit tijdloze verhaal. De Special Edition bevat bovendien extra bonusmateriaal, waardoor je nog dieper in de magie van Toy Story kunt duiken. Mis deze kans niet om opnieuw verliefd te worden op Woody, Buzz en hun vrienden, en om een stukje van je eigen jeugd te herbeleven.

Veelgestelde vragen over de film Toy Story 1

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Toy Story 1. De volledige cast van Toy Story 1 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Toy Story 1 is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Toy Story 1 is 75 minuten.

Om te bekijken waar Toy Story 1 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Toy Story 1 wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Nederlands. 

Toy Story 1 is geproduceerd in 1995. Als de film recent is uitgebracht kun je Toy Story 1 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Toy Story 1 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Toy Story 1 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Toy Story 1 in blue ray te bekijken is.

John Lasseter is de regisseur van Toy Story 1.