1. kinderen familie
  2. Richie Rich

Film Richie Rich

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Richie Rich. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Richie Rich weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Richie Rich op imdb.nl. Misschien is Richie Rich op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Richie Rich streamen online als je een Richie Rich torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Richie Rich op 123movies staat.

Specificaties over de film Richie Rich

Schermtype

Chelcie Ross

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

90:00:00 minuten

Regisseur

Donald Petrie

Gesproken taal

Engels, Frans, Italiaans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1994

Omschrijving van de film Richie Rich

Richie Rich, een jongen met een leven vol luxe en overvloed. Hij bezit niet alleen een eigen achtbaan in zijn weelderige tuin, maar ook zijn eigen McDonalds, waar hij naar hartenlust van zijn favoriete snacks kan genieten. Maar dat is nog niet alles, want elke ochtend traint hij samen met supermodel Claudia Schiffer om fit en gezond te blijven. Het lijkt wel een sprookje! Echter, dit idyllische bestaan komt in gevaar wanneer een groep gewetenloze gangsters het gemunt heeft op het fortuin van Richie's familie. Plotseling wordt zijn wereld opgeschud en moet hij al zijn inventiviteit en moed gebruiken om zijn geliefde rijkdom te beschermen. Zal Richie erin slagen om de slechteriken te slim af te zijn en zijn familiefortuin veilig te stellen? Deze spannende avonturenfilm neemt je mee in de fantasierijke wereld van Richie Rich. Met intrigerende plotwendingen en onvergetelijke karakters is dit een film die je niet wilt missen. Dompel jezelf onder in de weelde van Richie's leven en volg zijn onvergetelijke strijd tegen de gangsters. Een verhaal vol spanning, humor en natuurlijk een vleugje glamour.

Veelgestelde vragen over de film Richie Rich

Chelcie Ross is de hoofdrolspeler in Richie Rich. De volledige cast van Richie Rich kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Richie Rich is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Richie Rich is 90:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Richie Rich te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Richie Rich wordt afgespeeld in Engels, Frans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Richie Rich is geproduceerd in 1994. Als de film recent is uitgebracht kun je Richie Rich in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Richie Rich aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Richie Rich heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Richie Rich in blue ray te bekijken is.

Donald Petrie is de regisseur van Richie Rich.