1. kinderen familie
  2. Super Mario Bros. Movie

Film Super Mario Bros. Movie

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Super Mario Bros. Movie. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Super Mario Bros. Movie weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Super Mario Bros. Movie op imdb.nl. Misschien is Super Mario Bros. Movie op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Super Mario Bros. Movie streamen online als je een Super Mario Bros. Movie torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Super Mario Bros. Movie op 123movies staat.

Specificaties over de film Super Mario Bros. Movie

Schermtype

Jack Black

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

16

Speelduur

88 minuten

Regisseur

Aaron Horvath

Gesproken taal

Engels | Frans | Nederlands | Vlaams

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Super Mario Bros. Movie

Illumination en Nintendo slaan de handen ineen om een nieuwe animatiefilm te creëren gebaseerd op de wereld van Super Mario Bros. Deze langverwachte film wordt geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic, het getalenteerde duo achter successen zoals Teen Titans Go! en Teen Titans Go! To the Movies. Het scenario is geschreven door de veelgeprezen Matthew Fogel, bekend van films als The LEGO Movie 2: The Second Part en binnenkort ook Illuminations Minions: The Rise of Gru. In de film horen we een sterrencast van stemacteurs, met onder andere Chris Pratt als de iconische loodgieter Mario, Anya Taylor-Joy als de prachtige prinses Peach en Charlie Day als de geliefde broer Luigi. De beruchte Bowser wordt tot leven gebracht door niemand minder dan de geweldige Jack Black, terwijl Keegan-Michael Key de rol van de schattige Toad op zich neemt. Seth Rogen leent zijn stem aan het legendarische personage Donkey Kong, terwijl Fred Armisen de grappige Cranky Kong tot leven brengt. Kevin Michael Richardson en Sebastian Maniscalco maken de cast compleet met hun geweldige vertolkingen van respectievelijk Kamek en Spike. De Super Mario Bros. Movie belooft een episch avontuur te worden, vol humor, actie en natuurlijk de kenmerkende personages waar fans van over de hele wereld zo van houden. Met de krachten van Illumination en Nintendo gebundeld, kunnen we rekenen op een meeslepende en onvergetelijke reis door de beroemde Mushroom Kingdom. Laat je onderdompelen in de magie van Super Mario Bros.

Veelgestelde vragen over de film Super Mario Bros. Movie

Jack Black is de hoofdrolspeler in Super Mario Bros. Movie. De volledige cast van Super Mario Bros. Movie kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Super Mario Bros. Movie is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Super Mario Bros. Movie is 88 minuten.

Om te bekijken waar Super Mario Bros. Movie te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Super Mario Bros. Movie wordt afgespeeld in Engels | Frans | Nederlands | Vlaams en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands. 

Super Mario Bros. Movie is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Super Mario Bros. Movie in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Super Mario Bros. Movie aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Super Mario Bros. Movie heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Super Mario Bros. Movie in blue ray te bekijken is.

Aaron Horvath is de regisseur van Super Mario Bros. Movie.