1. kinderen familie
  2. In

Film In

5/5

Ontdek bij ons alles over de film In. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film In weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar In op imdb.nl. Misschien is In op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt In streamen online als je een In torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat In op 123movies staat.

Specificaties over de film In

Schermtype

Wendy Van Dijk

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

95:00:00 minuten

Regisseur

Joram Lursen

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Frans | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2004

Omschrijving van de film In

In. Remco van Leeuwen is een groot voetbaltalent dat droomt van het Nederlands elftal. Als zijn vader Erik plotseling overlijdt, stort zijn wereld echter in. Erik was zijn grootste supporter, zonder hem verliest Remco alle zin in voetbal. Ook thuis is alles anders. Remco moet zich over zijn zusje Suzan ontfermen, terwijl zijn moeder Sylvia met boekhouder Arend te Pas probeert de bijna failliete groentewinkel te redden. Maar dan krijgt Remco onverwachte steun. Zijn voetbalvriend Winston neemt hem mee naar zijn oma die met winti geesten kan oproepen en Erik keert op magische wijze terug in Remco's leven. Zijn klasgenootje Anneke kan hem helpen met zijn enkelblessure. Als hij verkering met haar wil, zorgt zij voor pijnstillers uit de apotheek van haar moeder. Met de hulp van zijn vader en Maaike haalt Remco het districtsteam en lijkt hij op weg naar Oranje. Maar Sylvia ontdekt dat Remco invalide kan worden als hij blijft spelen. Ze verbiedt haar zoon daarom nog te voetballen. Remco's droom lijkt voorbij. Maar met vastberadenheid en de steun van zijn vrienden geeft Remco niet op. Hij vindt een nieuwe manier om zijn passie voor voetbal te uiten en zijn talent te ontwikkelen. Met doorzettingsvermogen en de steun van zijn vader, die vanuit het hiernamaals over hem waakt, blijft Remco zijn doelen najagen. In is niet zomaar een product, het is een ver.

Veelgestelde vragen over de film In

Wendy Van Dijk is de hoofdrolspeler in In. De volledige cast van In kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film In is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film In is 95:00:00 minuten.

Om te bekijken waar In te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film In wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Engels. 

In is geproduceerd in 2004. Als de film recent is uitgebracht kun je In in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de In aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

In heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of In in blue ray te bekijken is.

Joram Lursen is de regisseur van In.