1. kinderen familie
  2. Harry Potter En De Halfbloed Prins

Film Harry Potter En De Halfbloed Prins

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Harry Potter En De Halfbloed Prins. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Harry Potter En De Halfbloed Prins weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Harry Potter En De Halfbloed Prins op imdb.nl. Misschien is Harry Potter En De Halfbloed Prins op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Harry Potter En De Halfbloed Prins streamen online als je een Harry Potter En De Halfbloed Prins torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Harry Potter En De Halfbloed Prins op 123movies staat.

Specificaties over de film Harry Potter En De Halfbloed Prins

Schermtype

nvt

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

12

Speelduur

147:00:00 minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands | Zweeds | Fins | Deens

Geproduceerd in welk jaar

2009

Omschrijving van de film Harry Potter En De Halfbloed Prins

Harry Potter en de Halfbloed Prins neemt je mee naar een donkere tijd waarin Heer Voldemort zijn greep op de toverwereld en de Dreuzelwereld versterkt. Zweinstein, ooit een veilige haven, is niet langer beschermd tegen het dreigende gevaar. Harry voelt dat er zelfs in het kasteel gevaar op de loer ligt, maar Perkamentus lijkt er weinig aandacht aan te schenken. Hij richt zich vooral op het voorbereiden van Harry op de naderende eindstrijd. Samen proberen ze een manier te vinden om de verdediging van Voldemort te doorbreken. Om dit te bereiken, roept Perkamentus de hulp in van zijn oude vriend en collega, Hildebrand Slakhoorn. Deze mysterieuze figuur lijkt cruciale informatie achter te houden. Terwijl de beslissende strijd nadert, worden Harry, Ron, Hermelien en hun klasgenoten ook geconfronteerd met de wereld van romantiek. Liefde hangt in de lucht, maar de vijand blijft op de loer liggen. Zweinstein zal nooit meer hetzelfde zijn. Harry Potter en de Halfbloed Prins is een meeslepend avontuur dat je niet kunt neerleggen. Duik in de duistere wereld van Heer Voldemort en voel de spanning stijgen terwijl Harry en zijn vrienden zich voorbereiden op de ultieme confrontatie. Zal het ze lukken om de verdediging van Voldemort te doorbreken? En zullen ze Zweinstein kunnen redden van de ondergang? Ontdek het in dit adembenemende zesde deel.

Veelgestelde vragen over de film Harry Potter En De Halfbloed Prins

nvt is de hoofdrolspeler in Harry Potter En De Halfbloed Prins. De volledige cast van Harry Potter En De Halfbloed Prins kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Harry Potter En De Halfbloed Prins is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Harry Potter En De Halfbloed Prins is 147:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Harry Potter En De Halfbloed Prins te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Harry Potter En De Halfbloed Prins wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands | Zweeds | Fins | Deens. 

Harry Potter En De Halfbloed Prins is geproduceerd in 2009. Als de film recent is uitgebracht kun je Harry Potter En De Halfbloed Prins in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Harry Potter En De Halfbloed Prins aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Harry Potter En De Halfbloed Prins heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Harry Potter En De Halfbloed Prins in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van Harry Potter En De Halfbloed Prins.