1. kinderen familie
  2. Erik of ‘t Klein Insectenboek

Film Erik of 't Klein Insectenboek

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Erik of 't Klein Insectenboek. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Erik of 't Klein Insectenboek weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Erik of 't Klein Insectenboek op imdb.nl. Misschien is Erik of 't Klein Insectenboek op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Erik of 't Klein Insectenboek streamen online als je een Erik of 't Klein Insectenboek torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Erik of 't Klein Insectenboek op 123movies staat.

Specificaties over de film Erik of 't Klein Insectenboek

Schermtype

Lenette van Dongen

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

90:00:00 minuten

Regisseur

Gidi van Liempd

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2004

Omschrijving van de film Erik of 't Klein Insectenboek

Erik of 't Klein Insectenboek is een betoverend verhaal dat jonge lezers meeneemt op een avontuurlijke reis door de wereld van insecten. Het verhaal draait om de tienjarige Erik, een dromerige jongen die liever dagdroomt over zijn geheime liefde Rosalie dan zich bezighoudt met schoolwerk. Maar wanneer hij de onverwachte kans krijgt om een nacht lang te leven tussen de insecten, ontdekt hij een magische wereld vol verrassingen. In deze betoverende wereld ontmoet Erik verschillende insecten, van vriendelijke bondgenoten tot mysterieuze vijanden. Of het nu een mug is of een doodgraver, elk insect is nieuwsgierig naar de rare tweevoeter die uit de lucht lijkt te zijn gevallen en alles lijkt te weten over hun gewoontes. Ondanks zijn onervarenheid en onhandigheid weet Erik zich met bizarre sprongen uit benarde situaties te redden. Hij leert veel in deze onvergetelijke nacht en staat de volgende dag vol zelfvertrouwen voor de klas, waar hij een spreekbeurt geeft die de vonken ervan af vliegen. Dit boek is niet alleen een spannend avontuur, maar ook een bron van kennis over de fascinerende wereld van insecten. Het neemt jonge lezers mee op een reis vol verwondering en nieuwsgierigheid. Erik of 't Klein Insectenboek is een must-read voor iedereen die van avontuur en verbeelding houdt.

Veelgestelde vragen over de film Erik of 't Klein Insectenboek

Lenette van Dongen is de hoofdrolspeler in Erik of 't Klein Insectenboek. De volledige cast van Erik of 't Klein Insectenboek kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Erik of 't Klein Insectenboek is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Erik of 't Klein Insectenboek is 90:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Erik of 't Klein Insectenboek te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Erik of 't Klein Insectenboek wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels. 

Erik of 't Klein Insectenboek is geproduceerd in 2004. Als de film recent is uitgebracht kun je Erik of 't Klein Insectenboek in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Erik of 't Klein Insectenboek aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Erik of 't Klein Insectenboek heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Erik of 't Klein Insectenboek in blue ray te bekijken is.

Gidi van Liempd is de regisseur van Erik of 't Klein Insectenboek.