1. kinderen familie
  2. Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank

Film Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank op imdb.nl. Misschien is Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank streamen online als je een Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank op 123movies staat.

Specificaties over de film Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank

Schermtype

Alexandre Astier

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

6

Speelduur

85 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands | Frans

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank

In Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank, beleven we een spannend avontuur met de beroemde Galliërs. Druïde Panoramix, bekend om zijn behendigheid in het snijden van maretak, komt onverwacht ten val en begint na te denken. Wat zou er gebeuren als hij niet langer in staat is om zijn fameuze toverdrank te brouwen? In dit nieuwe verhaal, vergezelt Asterix zijn trouwe vriend Panoramix op een reis door de Gallische wereld. Samen met Obelix gaan ze op zoek naar een waardige opvolger, een talentvolle druïde die het geheim van de toverdrank kan leren. Onderweg ontmoeten ze kleurrijke personages en trotseren ze gevaarlijke situaties, terwijl ze vastberaden hun missie voortzetten. Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank is een meeslepend verhaal vol humor, avontuur en vriendschap. Het brengt de lezer mee op een reis door het oude Gallië, waarbij ze de kans krijgen om de magische wereld van de druïden te ontdekken. Dit nieuwe avontuur zit boordevol verrassende wendingen en zal zowel jonge als volwassen lezers betoveren. Bereid je voor op een spannend avontuur vol met de bekende personages waar we allemaal zo van houden!

Veelgestelde vragen over de film Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank

Alexandre Astier is de hoofdrolspeler in Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank. De volledige cast van Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank is 85 minuten.

Om te bekijken waar Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Frans. 

Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Asterix En Het Geheim Van De Toverdrank.