1. kinderen familie
  2. Rio 2

Film Rio 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Rio 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Rio 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Rio 2 op imdb.nl. Misschien is Rio 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Rio 2 streamen online als je een Rio 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Rio 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film Rio 2

Schermtype

nvt

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

87 minuten

Regisseur

Carlos Saldanha

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2014

Omschrijving van de film Rio 2

In het bruisende vervolg op RIO, genaamd Rio 2, worden Blu en Jewel geconfronteerd met een verrassende ontdekking: ze zijn niet de enige blauwe ara's op deze wereld. Met hun kroost in hun vleugels slaan ze de handen ineen en besluiten ze naar het betoverende Amazonegebied te reizen, op zoek naar hun soortgenoten. Temidden van de weelderige schoonheid van de jungle, ervaart Blu een ongekende drang om er helemaal bij te horen, terwijl de gevreesde Nigel vastberaden is om wraak te nemen. Te midden van dit avontuur ontmoeten ze ook de lang verloren familie van Jewel en stuit Blu op zijn allergrootste vijand: zijn schoonvader Eduardo. Rio 2 neemt je mee op een onvergetelijke reis vol kleur, muziek en hartverwarmende momenten. Terwijl de personages zichzelf tegenkomen en groeien, word je betoverd door de adembenemende animatie en verbluffende details. De film zit boordevol spannende actie, hilarische grappen en meeslepende liedjes die je ongetwijfeld aan het dansen zullen krijgen. Bovendien zijn er nieuwe personages toegevoegd aan de cast, die het verhaal nog levendiger maken. Ga mee op avontuur met Blu, Jewel en hun kleurrijke vrienden en ontdek het ware betekenis van familie, vriendschap en het volgen van je hart. Rio 2 is een absolute must-see voor zowel jong als oud!

Veelgestelde vragen over de film Rio 2

nvt is de hoofdrolspeler in Rio 2. De volledige cast van Rio 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Rio 2 is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Rio 2 is 87 minuten.

Om te bekijken waar Rio 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Rio 2 wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Rio 2 is geproduceerd in 2014. Als de film recent is uitgebracht kun je Rio 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Rio 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Rio 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Rio 2 in blue ray te bekijken is.

Carlos Saldanha is de regisseur van Rio 2.