1. kinderen familie
  2. Bassie Adriaan De Ultieme Collectie

Film Bassie Adriaan De Ultieme Collectie

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bassie Adriaan De Ultieme Collectie. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bassie Adriaan De Ultieme Collectie weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bassie Adriaan De Ultieme Collectie op imdb.nl. Misschien is Bassie Adriaan De Ultieme Collectie op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bassie Adriaan De Ultieme Collectie streamen online als je een Bassie Adriaan De Ultieme Collectie torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bassie Adriaan De Ultieme Collectie op 123movies staat.

Specificaties over de film Bassie Adriaan De Ultieme Collectie

Schermtype

Aad van Toor

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

2785 minuten minuten

Regisseur

Aad van Toor

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Bassie Adriaan De Ultieme Collectie

Deze exclusieve Bassie en Adriaan De Ultieme Collectie is een absolute must-have voor alle fans van deze geliefde kinderhelden. Met maar liefst 27 dvd's in een prachtige gelimiteerde caravanbox, haal je nu alle avonturen van Bassie en Adriaan in huis. Deze verzameling bevat niet alleen de nieuwste dvd "Winterpret", waarin onze helden genieten van de magie van de winter, maar ook tijdloze klassiekers zoals "De Plaaggeest". Ga mee op avontuur met Bassie en Adriaan terwijl ze mysteries oplossen, boeven vangen en altijd weer het goede doen. Deze ultieme collectie is niet alleen een geweldige toevoeging aan je dvd-verzameling, maar ook een waardevol erfgoed van de Nederlandse televisiegeschiedenis. Met de unieke gelimiteerde caravanbox wordt deze collectie een eyecatcher in elke kamer. Mis deze kans niet om alle avonturen van Bassie en Adriaan te herbeleven en te genieten van hun tijdloze humor en spannende verhalen.

Veelgestelde vragen over de film Bassie Adriaan De Ultieme Collectie

Aad van Toor is de hoofdrolspeler in Bassie Adriaan De Ultieme Collectie. De volledige cast van Bassie Adriaan De Ultieme Collectie kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bassie Adriaan De Ultieme Collectie is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Bassie Adriaan De Ultieme Collectie is 2785 minuten minuten.

Om te bekijken waar Bassie Adriaan De Ultieme Collectie te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bassie Adriaan De Ultieme Collectie wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Bassie Adriaan De Ultieme Collectie is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Bassie Adriaan De Ultieme Collectie in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bassie Adriaan De Ultieme Collectie aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bassie Adriaan De Ultieme Collectie heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bassie Adriaan De Ultieme Collectie in blue ray te bekijken is.

Aad van Toor is de regisseur van Bassie Adriaan De Ultieme Collectie.