1. kinderen familie
  2. De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok

Film De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok

5/5

Ontdek bij ons alles over de film De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok op imdb.nl. Misschien is De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok streamen online als je een De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok op 123movies staat.

Specificaties over de film De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok

Schermtype

Britt Dekker

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

73 minuten

Regisseur

Martijn Koevoets

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok

In deze spannende nieuwe film, genaamd "De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok", worden Sinterklaas en zijn Pieten geconfronteerd met talloze uitdagingen op weg naar 5 december. Deze keer bevinden ze zich echter in een race tegen de klok. Alles begint wanneer het jonge Pietje Fernando per ongeluk de klok van Sinterklaas kapot laat vallen. Dit is een ware ramp, want zolang de klok stil blijft staan, verdwijnt de magie van Sinterklaas. Terwijl dit probleem zich voordoet, begint het paard van Sinterklaas zich vreemd te gedragen na een keuring op de manege van Britt Dekker. Ook lijken Zoë en Finn, de kleinkinderen van de klokkenmaker, plotseling over superkrachten te beschikken. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Zal pakjesavond dit jaar wel kunnen plaatsvinden? Deze film zit boordevol avontuur, muziek en magie. Het neemt je mee op een spannende reis vol verrassende wendingen en ontdekkingen. Terwijl Sinterklaas en zijn Pieten proberen de klok te repareren en de magie te herstellen, worden ze geconfronteerd met allerlei obstakels die hen op de proef stellen. Ze moeten hun uiterste best doen om alles op tijd op te lossen en pakjesavond te redden. Zal het ze lukken om de race tegen de klok te winnen? Deze film zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel zit, vol spanning en verwondering. Mis.

Veelgestelde vragen over de film De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok

Britt Dekker is de hoofdrolspeler in De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok. De volledige cast van De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok is 73 minuten.

Om te bekijken waar De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok in blue ray te bekijken is.

Martijn Koevoets is de regisseur van De Club Van Sinterklaas De Race Tegen De Klok.