1. kinderen familie
  2. Superjuffie

Film Superjuffie

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Superjuffie. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Superjuffie weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Superjuffie op imdb.nl. Misschien is Superjuffie op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Superjuffie streamen online als je een Superjuffie torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Superjuffie op 123movies staat.

Specificaties over de film Superjuffie

Schermtype

Lukas Dijkema

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

6

Speelduur

84 minuten

Regisseur

Martijn Smits

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Superjuffie

Superjuffie is een fantastisch product dat je meeneemt in het avontuur van Juf Josje. In haar dagelijks leven is ze een gewone juf, maar wanneer ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert alles. Plotseling transformeert ze in Superjuffie, een heldhaftige juf die als een groene tornado door de lucht vliegt en de gave heeft om met dieren te praten. Superjuffie komt in actie wanneer dieren in gevaar zijn en ze doet er alles aan om hen te redden. In dit spannende verhaal wordt Superjuffie geconfronteerd met een lastige situatie. Ze moet lesgeven aan groep 6, maar haar gave om dieren te redden maakt dit behoorlijk onhandig. Gelukkig ontdekken een aantal slimme leerlingen het geheim van Josje en ze helpen haar met het bedenken van smoesjes om de strenge meester Snor te slim af te zijn. Op deze manier kan Superjuffie haar bijzondere krachten blijven gebruiken om dieren in nood te helpen. Maar dan gebeurt er iets alarmerends: er verdwijnt een tijgertje uit de dierentuin. Superjuffie en de kinderen bundelen hun krachten om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen. Samen werken ze als een team en zetten ze alles op alles om de tijger terug te brengen naar zijn veilige thuis. Dit avontuur zit boordevol spanning, actie en humor, en is perfect voor kinderen die houden van dieren en dol zijn op een goed mysterie.

Veelgestelde vragen over de film Superjuffie

Lukas Dijkema is de hoofdrolspeler in Superjuffie. De volledige cast van Superjuffie kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Superjuffie is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Superjuffie is 84 minuten.

Om te bekijken waar Superjuffie te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Superjuffie wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Superjuffie is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Superjuffie in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Superjuffie aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Superjuffie heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Superjuffie in blue ray te bekijken is.

Martijn Smits is de regisseur van Superjuffie.