1. kinderen familie
  2. Hachi A Dog’s Love Story

Film Hachi A Dog's Love Story

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Hachi A Dog's Love Story. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Hachi A Dog's Love Story weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Hachi A Dog's Love Story op imdb.nl. Misschien is Hachi A Dog's Love Story op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Hachi A Dog's Love Story streamen online als je een Hachi A Dog's Love Story torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Hachi A Dog's Love Story op 123movies staat.

Specificaties over de film Hachi A Dog's Love Story

Schermtype

Cary-Hiroyuki Tagawa

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

90 minuten

Regisseur

Lasse Hallström

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2009

Omschrijving van de film Hachi A Dog's Love Story

Op een ijzige avond stuit professor Parker Wilson op een verrassende ontdekking op het treinstation: een schattige puppy. Zijn hart smelt bij het aanschouwen van dit weerloze wezentje en hij kan het simpelweg niet over zijn hart verkrijgen om het achter te laten in de kou. Vol mededogen besluit hij om de puppy mee naar huis te nemen. Hoewel zijn vrouw in eerste instantie niet staat te springen om een nieuw gezinslid, kan ze niet ontkennen hoe snel haar man en dochtertje gehecht raken aan deze kleine viervoeter. Het duurt niet lang voordat Parker en de hond, liefkozend Hachi genoemd, onafscheidelijk worden. Hun band is werkelijk uniek en vormt het begin van een hartverwarmend verhaal over ware vriendschap en onvoorwaardelijke loyaliteit. Hachi A Dog's Love Story is niet zomaar een film, het is een meeslepend avontuur dat je raakt tot in het diepste van je ziel. Het vertelt het aangrijpende verhaal van een trouwe hond en zijn menselijke metgezel, die samen de betekenis van onvoorwaardelijke liefde ontdekken. Bereid je voor om verliefd te worden op Hachi en zijn buitengewone vermogen om liefde en vreugde in je leven te brengen. Deze film zal je hart verwarmen en je doen geloven in de kracht van ware vriendschap. Mis deze kans niet om de magie van Hachi te ervaren en de kostbare band tussen mens en dier te omarmen.

Veelgestelde vragen over de film Hachi A Dog's Love Story

Cary-Hiroyuki Tagawa is de hoofdrolspeler in Hachi A Dog's Love Story. De volledige cast van Hachi A Dog's Love Story kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Hachi A Dog's Love Story is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Hachi A Dog's Love Story is 90 minuten.

Om te bekijken waar Hachi A Dog's Love Story te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Hachi A Dog's Love Story wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Hachi A Dog's Love Story is geproduceerd in 2009. Als de film recent is uitgebracht kun je Hachi A Dog's Love Story in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Hachi A Dog's Love Story aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Hachi A Dog's Love Story heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Hachi A Dog's Love Story in blue ray te bekijken is.

Lasse Hallström is de regisseur van Hachi A Dog's Love Story.