1. kinderen familie
  2. Binnenstebuiten

Film Binnenstebuiten

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Binnenstebuiten. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Binnenstebuiten weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Binnenstebuiten op imdb.nl. Misschien is Binnenstebuiten op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Binnenstebuiten streamen online als je een Binnenstebuiten torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Binnenstebuiten op 123movies staat.

Specificaties over de film Binnenstebuiten

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

91 minuten

Regisseur

Pete Docter

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Binnenstebuiten

Ontdek het antwoord met Binnenstebuiten, een betoverende film die je meeneemt op een onvergetelijke reis door het brein. Volg de avonturen van de vrolijke en levendige emoties in het hoofd van de 11-jarige Riley, terwijl ze navigeren door de uitdagingen van het opgroeien. In deze unieke film krijg je een kijkje in de binnenwereld van Riley, waar vijf emoties - Vreugde, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet - de controle hebben over haar gedachten, herinneringen en gevoelens. Ga mee op een rollercoaster van emoties terwijl je deze kleurrijke personages volgt in hun hilarische en ontroerende avonturen. Binnenstebuiten is niet alleen een meesterwerk van animatie, maar ook een verhaal dat jong en oud zal raken. Het laat zien dat het oké is om verschillende emoties te ervaren en dat ze allemaal een belangrijke rol spelen in ons leven. Met prachtige visuals, een pakkend verhaal en een boodschap die je bijblijft, is Binnenstebuiten een absolute must-see voor iedereen die op zoek is naar een filmervaring die je hart verwarmt en je aan het lachen maakt.

Veelgestelde vragen over de film Binnenstebuiten

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Binnenstebuiten. De volledige cast van Binnenstebuiten kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Binnenstebuiten is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Binnenstebuiten is 91 minuten.

Om te bekijken waar Binnenstebuiten te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Binnenstebuiten wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands. 

Binnenstebuiten is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Binnenstebuiten in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Binnenstebuiten aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Binnenstebuiten heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Binnenstebuiten in blue ray te bekijken is.

Pete Docter is de regisseur van Binnenstebuiten.