1. kinderen familie
  2. Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2

Film Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 op imdb.nl. Misschien is Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 streamen online als je een Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2

Schermtype

Aad van Toor

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

60:00:00 minuten

Regisseur

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2

"Bassie & Adriaan gaan op avontuur in deel 2 van hun reis door Europa. Deze keer verkennen ze de prachtige delen van Groot-Brittannië, op zoek naar een mysterieus pakje. Terwijl ze druk bezig zijn met hun zoektocht, worden ze achtervolgd door de schurk B100. Maar net op het moment dat B100 hen bijna te pakken heeft, reizen Bassie & Adriaan verder naar Portugal. In Portugal volgen ze het pad dat een wijndruif moet afleggen om uiteindelijk heerlijke port te worden. Ze nemen je mee op een spannende tocht door de bruisende hoofdstad Lissabon en belanden uiteindelijk in de prachtige wijnstreek. Van daaruit varen ze met een speciale boot naar Porto, waar ze de meest bijzondere dingen ontdekken. Maar wat ze niet doorhebben, is dat de beruchte Baron een valstrik aan het voorbereiden is. Bassie & Adriaan op Reis Door Europa Deel 2 is een meeslepend avontuur vol humor, spanning en verrassingen. Ga mee op reis met deze legendarische clown en acrobaat en ontdek samen met hen de prachtige landschappen en culturele schatten van Groot-Brittannië en Portugal. Zal het ze lukken om het geheimzinnige pakje te vinden en te ontsnappen aan de valstrik van de Baron? Je zult het ontdekken in dit onvergetelijke deel van hun reis!".

Veelgestelde vragen over de film Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2

Aad van Toor is de hoofdrolspeler in Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2. De volledige cast van Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 is 60:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2 in blue ray te bekijken is.

is de regisseur van Bassie Adriaan Op Reis Door Europa Deel 2.