1. kinderen familie
  2. Lion King 2: Simba’s Pride

Film Lion King 2: Simba's Pride

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Lion King 2: Simba's Pride. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Lion King 2: Simba's Pride weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Lion King 2: Simba's Pride op imdb.nl. Misschien is Lion King 2: Simba's Pride op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Lion King 2: Simba's Pride streamen online als je een Lion King 2: Simba's Pride torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Lion King 2: Simba's Pride op 123movies staat.

Specificaties over de film Lion King 2: Simba's Pride

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

90 minuten

Regisseur

Darrell Rooney

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands | Engels | Spaans | Portugees

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film Lion King 2: Simba's Pride

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de film Lion King 2: Simba's Pride

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Lion King 2: Simba's Pride. De volledige cast van Lion King 2: Simba's Pride kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Lion King 2: Simba's Pride is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Lion King 2: Simba's Pride is 90 minuten.

Om te bekijken waar Lion King 2: Simba's Pride te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Lion King 2: Simba's Pride wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels | Spaans | Portugees. 

Lion King 2: Simba's Pride is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je Lion King 2: Simba's Pride in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Lion King 2: Simba's Pride aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Lion King 2: Simba's Pride heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Lion King 2: Simba's Pride in blue ray te bekijken is.

Darrell Rooney is de regisseur van Lion King 2: Simba's Pride.