1. kinderen familie
  2. Superkat Maurice

Film Superkat Maurice

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Superkat Maurice. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Superkat Maurice weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Superkat Maurice op imdb.nl. Misschien is Superkat Maurice op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Superkat Maurice streamen online als je een Superkat Maurice torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Superkat Maurice op 123movies staat.

Specificaties over de film Superkat Maurice

Schermtype

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

83 minuten

Regisseur

Toby Genkel

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Superkat Maurice

Ratten! Ze zijn overal te vinden.... in broodtrommels, dansend over tafelbladen, en zelfs taarten stelend onder de neus van de banketbakker. Maar maak je geen zorgen, elke stad heeft zijn eigen rattenvanger: Superkat Maurice! Maurice is een slimme straatkat die samen met zijn vrienden Mees, Zonnebrand en Gevaarlijke Bonen een briljant plan heeft bedacht om geld te verdienen aan goedgelovige stadsbewoners. Alles gaat voorspoedig totdat ze aankomen in het plaatsje Bad Blintz, waar geen ratten te bekennen zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook geen eten meer te vinden! In Bad Blintz ontmoeten ze Olivia, een meisje dat geobsedeerd is door boeken. Ze roept de hulp van Maurice en zijn bende in om het mysterie op te lossen. Samen gaan ze op avontuur en ontdekken ze dat er meer aan de hand is dan ze aanvankelijk dachten. Zullen ze erin slagen om het plaatsje te redden en de waarheid te achterhalen? Superkat Maurice is een spannend en humoristisch verhaal dat jong en oud zal vermaken. Met de toevoeging van acteurs zoals Nasrdin Dchar, Qucee en Patrick Martens krijgt het verhaal nog meer kleur en karakter. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol avontuur, vriendschap en natuurlijk de charmante Superkat Maurice!

Veelgestelde vragen over de film Superkat Maurice

is de hoofdrolspeler in Superkat Maurice. De volledige cast van Superkat Maurice kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Superkat Maurice is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Superkat Maurice is 83 minuten.

Om te bekijken waar Superkat Maurice te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Superkat Maurice wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Superkat Maurice is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Superkat Maurice in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Superkat Maurice aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Superkat Maurice heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Superkat Maurice in blue ray te bekijken is.

Toby Genkel is de regisseur van Superkat Maurice.