1. avontuur
  2. King Arthur Legend Of The Sword

Film King Arthur Legend Of The Sword

5/5

Ontdek bij ons alles over de film King Arthur Legend Of The Sword. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film King Arthur Legend Of The Sword weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar King Arthur Legend Of The Sword op imdb.nl. Misschien is King Arthur Legend Of The Sword op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt King Arthur Legend Of The Sword streamen online als je een King Arthur Legend Of The Sword torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat King Arthur Legend Of The Sword op 123movies staat.

Specificaties over de film King Arthur Legend Of The Sword

Schermtype

Aidan Gillen

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

120 minuten

Regisseur

Guy Ritchie

Gesproken taal

Frans, Duits, Italiaans

Ondertiteling

Engels | Frans | Italiaans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2017

Omschrijving van de film King Arthur Legend Of The Sword

In de betoverende film "King Arthur Legend Of The Sword" wordt het turbulente levensverhaal van Arthur verteld. Na de brute moord op zijn vader, wordt de troon onrechtmatig ingenomen door zijn verraderlijke oom Vortigern. Arthur wordt beroofd van zijn erfgoed en zijn eigen identiteit, en wordt gedwongen om te overleven in de duistere achterbuurten van de stad. Maar alles verandert wanneer hij per toeval het legendarische zwaard uit de steen trekt. Op het moment dat Arthur het zwaard vastgrijpt, wordt hij overweldigd door een ongelooflijke kracht en realiseert hij zich dat zijn leven voorgoed zal veranderen. Hij wordt gedwongen om zijn ware identiteit te omarmen, zelfs als hij dat tegen wil en dank doet. Arthur wordt de onwaarschijnlijke held die zijn volk nodig heeft, en hij begint een episch avontuur om zijn gestolen erfgoed te heroveren en zijn rechtmatige plaats op de troon terug te winnen. "King Arthur Legend Of The Sword" is een meeslepende en visueel verbluffende film die je meeneemt op een emotionele rollercoaster. De intense actiescènes, gecombineerd met de diepgaande karakterontwikkeling, zorgen ervoor dat je van het begin tot het eind op het puntje van je stoel zit. Met uitmuntende acteerprestaties en een meeslepend verhaal dat je meeneemt naar de magische wereld van koningen en ridders, is deze film een absolute must-see voor liefhebbers van avontuur en fantasie. Bereid.

Veelgestelde vragen over de film King Arthur Legend Of The Sword

Aidan Gillen is de hoofdrolspeler in King Arthur Legend Of The Sword. De volledige cast van King Arthur Legend Of The Sword kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film King Arthur Legend Of The Sword is Avontuur.

De speelduur van de film King Arthur Legend Of The Sword is 120 minuten.

Om te bekijken waar King Arthur Legend Of The Sword te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film King Arthur Legend Of The Sword wordt afgespeeld in Frans, Duits, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Italiaans | Nederlands. 

King Arthur Legend Of The Sword is geproduceerd in 2017. Als de film recent is uitgebracht kun je King Arthur Legend Of The Sword in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de King Arthur Legend Of The Sword aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

King Arthur Legend Of The Sword heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of King Arthur Legend Of The Sword in blue ray te bekijken is.

Guy Ritchie is de regisseur van King Arthur Legend Of The Sword.