1. avontuur
  2. Indiana Jones and the Dial of Destiny

Film Indiana Jones and the Dial of Destiny

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Indiana Jones and the Dial of Destiny. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Indiana Jones and the Dial of Destiny weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Indiana Jones and the Dial of Destiny op imdb.nl. Misschien is Indiana Jones and the Dial of Destiny op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Indiana Jones and the Dial of Destiny streamen online als je een Indiana Jones and the Dial of Destiny torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Indiana Jones and the Dial of Destiny op 123movies staat.

Specificaties over de film Indiana Jones and the Dial of Destiny

Schermtype

Karen Allen

Genre

Avontuur | Actie | Sciencefiction

Kijkwijzer

12

Speelduur

minuten

Regisseur

James Mangold

Gesproken taal

Pools | Engels | Tsjechisch

Ondertiteling

Pools | Engels | Tsjechisch

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Indiana Jones and the Dial of Destiny

Indiana Jones en de Wijzer van het Lot. In deze meeslepende avonturenfilm neemt archeoloog Indiana Jones je mee op een adembenemende reis door exotische locaties en gevaarlijke situaties. Gewapend met zijn onverschrokken geest en ongeëvenaarde avontuurlijke geest, gaat Indiana Jones een race tegen de klok aan om een legendarisch artefact terug te vinden dat de loop van de geschiedenis kan veranderen. Duik in de wereld van geheimen en mysteries terwijl je Indiana Jones volgt op zijn missie om de Wijzer van het Lot te bemachtigen. Deze mythische artefact wordt bewaakt door boobytraps, rivaliserende schatjagers en gevaarlijke valstrikken die op de loer liggen op elke hoek van de globe. Indiana Jones trotseert gevaren in afgelegen jungles, eeuwenoude tempels en mysterieuze grotten, en gebruikt zijn unieke mix van intelligentie, moed en behendigheid om te zegevieren. Indiana Jones en de Wijzer van het Lot is een episch avontuur dat geschiedenisliefhebbers en avonturiers van alle leeftijden zal betoveren. Bereid je voor om meegezogen te worden in een wereld vol spanning en opwinding terwijl je samen met Indiana Jones op zoek gaat naar dit waardevolle artefact. Durf jij het aan om de uitdaging aan te gaan en de loop van de geschiedenis te veranderen?

Veelgestelde vragen over de film Indiana Jones and the Dial of Destiny

Karen Allen is de hoofdrolspeler in Indiana Jones and the Dial of Destiny. De volledige cast van Indiana Jones and the Dial of Destiny kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Indiana Jones and the Dial of Destiny is Avontuur | Actie | Sciencefiction.

De speelduur van de film Indiana Jones and the Dial of Destiny is minuten.

Om te bekijken waar Indiana Jones and the Dial of Destiny te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Indiana Jones and the Dial of Destiny wordt afgespeeld in Pools | Engels | Tsjechisch en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Pools | Engels | Tsjechisch. 

Indiana Jones and the Dial of Destiny is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Indiana Jones and the Dial of Destiny in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Indiana Jones and the Dial of Destiny aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Indiana Jones and the Dial of Destiny heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Indiana Jones and the Dial of Destiny in blue ray te bekijken is.

James Mangold is de regisseur van Indiana Jones and the Dial of Destiny.