1. avontuur
  2. Kingdom Of Heaven

Film Kingdom Of Heaven

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Kingdom Of Heaven. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Kingdom Of Heaven weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Kingdom Of Heaven op imdb.nl. Misschien is Kingdom Of Heaven op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Kingdom Of Heaven streamen online als je een Kingdom Of Heaven torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Kingdom Of Heaven op 123movies staat.

Specificaties over de film Kingdom Of Heaven

Schermtype

Orlando Bloom

Genre

Avontuur | Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

139:00:00 minuten

Regisseur

Ridley Scott

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands | Engels | Duits

Geproduceerd in welk jaar

2005

Omschrijving van de film Kingdom Of Heaven

Het meesterwerk van Ridley Scott, bekend van zijn eerdere successen zoals Gladiator en Alien, is nu verkrijgbaar onder de naam "Kingdom Of Heaven". Dit adembenemende verhaal neemt je mee naar een wereld vol moed, passie en avontuur. De jonge Franse protagonist, vertolkt door niemand minder dan Orlando Bloom, verliest alles wat hem dierbaar is en vindt vervolgens eer en verlossing in het middeleeuwse Jeruzalem. In dit historische spektakel onderscheidt onze held zich door zijn onwaarschijnlijke daadkracht en redt hij zijn volk tegen alle verwachtingen in van de overweldigende machten die hen bedreigen. Zijn daden maken hem de meest beroemde, eervolle en heldhaftige ridder die ooit heeft geleefd. De indrukwekkende decors en adembenemende cinematografie nemen je mee naar een tijdperk vol pracht en praal. Maak je klaar om je te laten meevoeren in dit epische avontuur vol opwinding en emotie. Ervaar de spanning van het middeleeuwse Jeruzalem en bewonder de ongelooflijke moed van onze protagonist. "Kingdom Of Heaven" is een absolute must-have voor liefhebbers van historische films en Ridley Scott-fans.

Veelgestelde vragen over de film Kingdom Of Heaven

Orlando Bloom is de hoofdrolspeler in Kingdom Of Heaven. De volledige cast van Kingdom Of Heaven kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Kingdom Of Heaven is Avontuur | Drama.

De speelduur van de film Kingdom Of Heaven is 139:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Kingdom Of Heaven te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Kingdom Of Heaven wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels | Duits. 

Kingdom Of Heaven is geproduceerd in 2005. Als de film recent is uitgebracht kun je Kingdom Of Heaven in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Kingdom Of Heaven aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Kingdom Of Heaven heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Kingdom Of Heaven in blue ray te bekijken is.

Ridley Scott is de regisseur van Kingdom Of Heaven.