1. avontuur
  2. Cool Runnings

Film Cool Runnings

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Cool Runnings. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Cool Runnings weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Cool Runnings op imdb.nl. Misschien is Cool Runnings op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Cool Runnings streamen online als je een Cool Runnings torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Cool Runnings op 123movies staat.

Specificaties over de film Cool Runnings

Schermtype

Doug E. Doug

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

6

Speelduur

95 minuten

Regisseur

Jon Turteltaub

Gesproken taal

Engels, Frans, Italiaans

Ondertiteling

Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1993

Omschrijving van de film Cool Runnings

"Maak je klaar voor een hilarische rit met Cool Runnings, een film die je meeneemt naar het onvergetelijke avontuur van het eerste Jamaicaanse bobsleeteam op de Olympische Winterspelen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, volgt deze komedie vier onwaarschijnlijke atleten die vastbesloten zijn om hun droom waar te maken. Onder leiding van de ex-kampioen en komisch talent John Candy als hun coach, stappen deze vier Jamaicanen uit hun vertrouwde tropische omgeving en trotseren ze de ijzige kou van de bobsleebaan. Ondanks hun gebrek aan ervaring en kennis van de sport, zijn ze vastberaden om een gouden medaille te winnen. Cool Runnings is een hartverwarmende en grappige film die je gegarandeerd aan het lachen zal maken. Je zult jezelf vinden in het aanmoedigen en juichen voor dit team van underdogs terwijl ze zich een weg banen naar de top. Bereid je voor op een rollercoaster van emoties en laat je meeslepen door de onvergetelijke avonturen van Cool Runnings!" New details: De film zit boordevol spannende bobsleeraces, hilarische momenten en inspirerende vriendschappen. Het verhaal toont de kracht van doorzettingsvermogen, teamwerk en het overwinnen van obstakels. Met meeslepende acteerprestaties en een pakkend script, zal Cool Runnings je van begin tot eind vermaken en ontroeren. Of je nu een liefhebber bent van sportfilms, komedies of gewoon op.

Veelgestelde vragen over de film Cool Runnings

Doug E. Doug is de hoofdrolspeler in Cool Runnings. De volledige cast van Cool Runnings kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Cool Runnings is Avontuur.

De speelduur van de film Cool Runnings is 95 minuten.

Om te bekijken waar Cool Runnings te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Cool Runnings wordt afgespeeld in Engels, Frans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands. 

Cool Runnings is geproduceerd in 1993. Als de film recent is uitgebracht kun je Cool Runnings in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Cool Runnings aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Cool Runnings heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Cool Runnings in blue ray te bekijken is.

Jon Turteltaub is de regisseur van Cool Runnings.