1. avontuur
  2. First Knight

Film First Knight

5/5

Ontdek bij ons alles over de film First Knight. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film First Knight weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar First Knight op imdb.nl. Misschien is First Knight op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt First Knight streamen online als je een First Knight torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat First Knight op 123movies staat.

Specificaties over de film First Knight

Schermtype

Richard Gere

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

129:00:00 minuten

Regisseur

Jerry Zucker

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Frans | Nederlands | Engels

Geproduceerd in welk jaar

1995

Omschrijving van de film First Knight

Lancelot, ook bekend als de First Knight, is een legendarische krijger die uitblinkt in de kunst van het zwaardvechten. Hij wordt vereerd als een van de dapperste ridders van de ronde tafel aan het hof van koning Arthur in het betoverende Camelot. Deze prachtige pop brengt het verhaal van Lancelot tot leven, met zijn gedetailleerde harnas en krachtige uitstraling. Zijn vastberadenheid en moed zijn duidelijk zichtbaar in zijn ogen, waardoor je je meteen verbonden voelt met dit iconische personage uit de middeleeuwse legende. Maar het verhaal van Lancelot gaat verder dan alleen zijn bekwaamheid in de strijd. Hij wordt verliefd op de mooie Guinevere, maar haar hart behoort toe aan koning Arthur, met wie ze binnenkort in het huwelijk zal treden. Dit complexe liefdesdriehoek zorgt voor spanning en emotie in het verhaal. Zal Lancelot zijn liefde voor Guinevere opgeven? Zal Guinevere toegeven aan haar gevoelens voor Lancelot? En wat zal koning Arthur doen als hij de waarheid ontdekt? Deze pop is niet alleen een prachtige verzamelitem, maar ook een bron van inspiratie en verwondering voor fans van middeleeuwse legendes en romantische avonturen.

Veelgestelde vragen over de film First Knight

Richard Gere is de hoofdrolspeler in First Knight. De volledige cast van First Knight kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film First Knight is Avontuur.

De speelduur van de film First Knight is 129:00:00 minuten.

Om te bekijken waar First Knight te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film First Knight wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands | Engels. 

First Knight is geproduceerd in 1995. Als de film recent is uitgebracht kun je First Knight in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de First Knight aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

First Knight heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of First Knight in blue ray te bekijken is.

Jerry Zucker is de regisseur van First Knight.