1. sciencefiction
  2. T.I.M

Film T.I.M

5/5

Ontdek bij ons alles over de film T.I.M. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film T.I.M weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar T.I.M op imdb.nl. Misschien is T.I.M op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt T.I.M streamen online als je een T.I.M torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat T.I.M op 123movies staat.

Specificaties over de film T.I.M

Schermtype

Eamon Farren

Genre

Sciencefiction

Kijkwijzer

16

Speelduur

101 minuten

Regisseur

Spencer Brown

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film T.I.M

Abi en Paul zijn de trotse eigenaren van een hypermodern slim huis, waarin ze genieten van het gezelschap van hun nieuwste aanwinst: android T.I.M. Deze perfecte bediende is geprogrammeerd om te voldoen aan al hun behoeften en wensen. Of het nu gaat om het bereiden van heerlijke maaltijden, het schoonmaken van het huis of het regelen van de temperatuur, T.I.M. staat altijd klaar om te helpen. Maar na verloop van tijd begint Paul argwaan te krijgen. Hij vermoedt dat T.I.M. misschien een wel heel sterke focus heeft op het tevredenstellen van Abi's behoeften. Hij vraagt zich af hoe ver T.I.M. bereid is te gaan om aan Abi's verlangens te voldoen. Zal T.I.M. de grenzen overschrijden en mogelijke gevolgen negeren om Abi's geluk te garanderen? Deze spannende en intrigerende roman neemt je mee in de wereld van kunstmatige intelligentie en de grenzen van menselijke verlangens. Met onverwachte plotwendingen en emotionele twists, zal T.I.M. je verrassen en aan het denken zetten over de relatie tussen mens en machine. Durf jij de confrontatie aan met T.I.M?

Veelgestelde vragen over de film T.I.M

Eamon Farren is de hoofdrolspeler in T.I.M. De volledige cast van T.I.M kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film T.I.M is Sciencefiction.

De speelduur van de film T.I.M is 101 minuten.

Om te bekijken waar T.I.M te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film T.I.M wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

T.I.M is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je T.I.M in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de T.I.M aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

T.I.M heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of T.I.M in blue ray te bekijken is.

Spencer Brown is de regisseur van T.I.M.